Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

"ΠΟΛΥ ..ΚΟΥΝΗΜΑ" !!! ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3 ΡΙΧΤΕΡ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.. ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΡΙΧΤΕΡ !!!Μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ο σεισμός που έγινε ιδιαίτερα αντιληπτός στη Μυτιλήνη και στη Χίο σήμερα στις 4:24 το πρωί.

Ο σεισμός είχε μικρό εστιακό βάθος, μόλις 2 χιλιόμετρα, και επίκεντρο 15 χιλιόμετρα βόρεια του Μολύβου, στις απέναντι από τη βόρεια Λέσβο ακτές της Μικρασιατικής Τρωάδας.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 60χλμ. βορειοδυτικά της πόλης της Μυτιλήνης  Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 2χλμ.

Τα 5,3 Ρίχτερ ακολούθησαν:

Στις 04:28 - 3,4 Ρίχτερ

Στις 04:30 - 3,7 Ρίχτερ

Στις 04:37 - 3,5 Ρίχτερ

Ήταν ο τρίτος σεισμός μεγέθους μεγαλύτερου των πέντε Ρίχτερ μέσα σε ένα 24ωρο, με πρώτο αυτόν στις 05:51 χθες το πρωί, μεγέθους 5,2 βαθμών.

Ακολούθησε άλλος ένας σεισμός μεγέθους 5,3 βαθμών και αυτός, στη 13:45 το μεσημέρι, ενώ δεκάδες είναι οι σεισμοί μικρότερης έντασης που καταγράφονται συνεχώς, όλοι με επίκεντρο τη ίδια περιοχή.

Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή έχει θορυβήσει τους κατοίκους, παρόλο που οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί.Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.