Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.. "ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ" !!

Η φωτογραφία είναι από επεισόδια που είχαν γίνει στη Κω όταν είχε
ανακοινωθεί η ίδρυση του hot spot

Με μια σκληρή σε ύφος επιστολή, την οποία παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το iefimerida.gr, οι ξενοδόχοι της Κω ζητούν από τον Πρωθυπουργό να σταματήσει την κατασκευή νέου κέντρου μεταναστών στο νησί.
Οι ξενοδόχοι ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα να «σταματήσει τον παραλογισμό» και εμμέσως τον κατηγορούν ότι έχει αποφασίσει να σταματήσει η Κως να αποτελεί τουριστικό προορισμό.
Ως γνωστόν η κυβέρνηση με απόφαση του υπ. Εσωτερικών ανακοίνωσε την κατασκευή του πρώτου νέου, κλειστού τύπου, προναχωρησιακού κέντρου από την Κω. 

Ωστόσο η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη όπως αποτυπώνεται στην επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων. 

Δεδομένου ότι η Κως δεν δέχεται πλέον μεταναστευτικές ροές, εκλαμβάνουν την κίνηση της κυβέρνησης να ξεκινήσει από την Κω και όχι από άλλα νησιά, ως «επίδειξη δύναμης» απέναντι στην τοπική κοινωνία του νησιού και τους φορείς που είχαν αντιδράσει στην δημιουργία του πρώτου hot spot.
Άλλωστε στο Μέγαρο Μαξίμου δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τις αντιδράσεις στην Κω. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρωθυπουργός ενώ πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στη Νίσυρο , απέφυγε να επισκεφθεί την Κω ενώ και ο Βουλευτής του Σύριζα κ. Καματερός προπηλακίστηκε από πολίτες που αντιδρούν στη δημιουργία hot spot στο νησί.''
Την επιστολή τους την κοινοποιούν και στους συναρμόδιους υπουργούς, στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, στον Επίτροπο Μετανάστευσης της ΕΕ Δ. Αβραμόπουλο, στους βουλευτές Δωδεκανήσου και στους τουριστικούς φορείς.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:











































Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες