Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ !!!!!


«Διαφαίνεται πρόθεση, εκ μέρους των αρμοδίων οργάνων της ΕΕ, να επανεξεταστεί το ζήτημα συνέχισης του πιλοτικού προγράμματος για τη διευκόλυνση χορήγησης βίζα σε πολίτες της Τουρκίας».

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε στον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Μιχαηλίδης επικοινώνησε με τον κ. Κατρούγκαλο και παρουσίασε τη σοβαρότητα του ζητήματος το οποίο ανακύπτει από τη μη συνέχιση του πιλοτικού προγράμματος και ο υπουργός τον ενημέρωσε για την επανυποβολή του αιτήματος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Παράλληλα, όπως ο κ. Μιχαηλίδης έκανε γνωστό, τον διαβεβαίωσε ότι το γενικό προξενείο της Ελλάδας στη Σμύρνη θα στελεχωθεί άμεσα από υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών, έτσι ώστε να μην προκύψουν θέματα καθυστέρησης στην έκδοση βίζας σε Τούρκους πολίτες.

Μετά δε από επικοινωνία του με τη γενικό πρόξενο στη Σμύρνη, κ. Παπούλια, ο κ. Μιχαηλίδης ενημερώθηκε ότι έχουν προκηρυχθεί ήδη και αναμένονται άμεσα να υπογραφούν συμβάσεις έργου με τέσσερα άτομα για τον ίδιο σκοπό.

«Θεωρούμε, βάσει και παλαιότερης κυβερνητικής ενημέρωσης, ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταβάλει από πλευράς της κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τα νησιά μας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης.
 


Lesvos Voice: Ο Κατρούγκαλος σήμερα τα γυρίζει.. αλλά ποιος τον πιστεύει ;;; 

Ακόμα θυμούνται οι συνταξιούχοι τις ..δηλώσεις του ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και τώρα βαστούν το κεφάλι τους..

Καμιά αξιοπιστία λοιπόν.. κάτι σαν τον Μουζάλα !!!

Αυτό δε που είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Χίου ότι το προξενείο της Σμύρνης ήδη προκήρυξε θέσεις συμβασιούχων για να κάνουν την δουλειά, μάλλον μας ανησυχεί περισσότερο παρά μας ..καθησυχάζει..    







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες