Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!! ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ.. ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ..ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ..


Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Μόρια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για πολύ μεγάλη ανεπάρκεια της κυβέρνησης στο θέμα του προσφυγικού τονίζοντας ότι δεν υλοποιήθηκαν βασικές πτυχές της στρατηγικής που συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών του περασμένου Μαρτίου όπως ο διαχωρισμός προσφύγων και οικονομικών μεταναστών και η γρήγορη απορρόφηση κοινοτικών πόρων.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια εικόνα αποκαρδιωτική στον καταυλισμό των μεταναστών λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο σήμερα να έχουμε ανθρώπους οι οποίοι ζουν σε διαλυμένες σκηνές, μέσα στις λάσπες».

Τάχθηκε υπέρ της αποσυμφόρησης των νησιών με την επιτάχυνση της διαδικασίας επεξεργασίας των αιτήσεων ασύλου και της καλύτερης φύλαξης των θαλασσίων συνόρων κατηγορώντας εκ νέου την κυβέρνηση για ιδεοληψίες, αγκυλώσεις και τεράστια διαχειριστική ανικανότητα.



Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στην 98 ΑΔΤΕ, όπου συνομίλησε με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και έστειλε μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα επιθυμεί καλές σχέσεις γειτονίας αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο πλαίσιο σεβασμού των Διεθνών Συνθηκών, του Διεθνούς Δικαίου και βέβαια των άγραφων κανόνων της καλής γειτονίας.










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες