Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ "ΒΛΕΠΕΙ" ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!


Ο δήμαρχος της Άγκυρας εξέφρασε σήμερα τον φόβο ότι δυνάμεις εχθρικές έναντι της Τουρκίας προκαλούν τεχνητά σεισμούς για να βλάψουν την οικονομία της χώρας, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί σεισμικές δονήσεις.

«Σημειώθηκε ένας ισχυρός σεισμός σήμερα στα Δαρδανέλια (...) Έκανα έρευνες (...) Φαίνεται πως υπάρχει εκεί κοντά ένα σκάφος σεισμικών ερευνών», δήλωσε στο Twitter ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, ο οποίος φημίζεται στην Τουρκία για τις μπερδεμένες θεωρίες του, όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο.
«Πρέπει κατεπειγόντως να εξακριβωθεί το αντικείμενο των ερευνών αυτού του σκάφους και σε ποια χώρα ανήκει», συνέχισε ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας. 
«Λίγο με νοιάζει τι θα πουν ορισμένοι, φοβάμαι σοβαρά μήπως προκαλούνται σεισμοί με τεχνητό τρόπο».
Δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας από το 1994, ο Μελίχ Γκιοκτσέκ τροφοδοτεί τακτικά τους 3,7 συνδρομητές του στο Twitter με παντός είδους δηλώσεις.
Οι τελευταίες δηλώσεις του προκάλεσαν κατάπληξη σε πολλούς τούρκους χρήστες του Ίντερνετ, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους.
«Πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα μας», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έκανε λόγο για «εξωφρενικές ανοησίες».
Δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 5,3 και 5,2 βαθμών έπληξαν χθες και σήμερα την περιοχή του Τσανάκαλε, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Τουρκία στο ύψος των στενών των Δαρδανελίων, όπως ανακοινώθηκε από την τουρκική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Ανάγκης (AFAD).
«Ορισμένοι αυτή τη στιγμή θέλουν να καταφέρουν πλήγμα στην Τουρκία, να κλονίσουν την οικονομία της Τουρκίας προκαλώντας έναν σεισμό στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης», διευκρίνισε ο δήμαρχος στο Twitter.
Για προληπτικούς λόγους, ο Γκιοκτσέκ ζητάει «να τεθούν υπό παρακολούθηση όλα τα υποβρύχια και τα σκάφη που είναι εξοπλισμένα με μεγάλες συσκευές στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, στη θάλασσα του Μαρμαρά και στα Δαρδανέλια».
Πηγή: ΑΠΕ

Lesvos Voice: Δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε αλλά ο Τούρκος Δήμαρχος της άγκυρας μιλάει για τους σεισμούς που "κουνάνε" και την Λέσβο.. 
Την εκδοχή ότι τους σεισμούς τους προκαλεί σκάφος που κάνει έρευνες δεν την είχαμε σκεφτεί... !!!! 
Πολύ περισσότερο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι γίνονται και επίτηδες για να δημιουργηθεί πρόβλημα στην οικονομία της ..Κωνσταντινούπολης !!!
Πραγματικά εκεί στη Τουρκία έχουν ..ξεφύγει.. να δούμε επειγόντως μήπως υπάρχει κανένα δικό μας ψαροκάικο στη περιοχή.. θα έχουμε πρόβλημα !!!!!!!







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες