Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;; ..ΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ;;



Δεν λέμε το να γίνονται ημερίδες με την συμμετοχή αξιόλογων επιστημόνων που να τοποθετούνται πάνω σε θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, είναι αναμφισβήτητα θετικό γεγονός.
Από αυτό όμως και μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για ..έναρξη λύσης του προβλήματος, είμαστε πολύ μακρυά.. 

Αναφερόμαστε στη τελευταία ημερίδα που έγινε για τον τουρισμό στο επιμελητήριο Λέσβου και στην οποία μίλησαν άνθρωποι που πράγματι έχουν να πουν αρκετά σημαντικά για το πως θα μπορούσε να .."αναστηθεί" ο τουρισμός της Λέσβου.. 

Η προσπάθεια όμως που έγινε να εμφανιστεί επικοινωνιακά αυτή η ημερίδα σαν η "έναρξη της προσπάθειας για.. επανεκκίνηση του τουρισμού της Λέσβου", ...μας ξεπερνά !!!

Και ποιοι προσπάθησαν να την εμφανίσουν έτσι;; ...μα όσοι δημιούργησαν με τις άστοχες πολιτικές τους το πρόβλημα !!! 

Δυστυχώς όμως για αυτούς αλλά κυρίως για όσους έχουν θιγεί άμεσα από την κατάρρευση τουρισμού, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.. χρειάζονται να γίνουν πολλά για να φτάσουμε σε ξέφωτο και αυτά δεν γίνονται με λόγια.. 

Χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ οι άνθρωποι του τουρισμού και αυτό το γνωρίζουν οι ίδιοι πολύ καλά, για αυτό και είναι λογικό να κοιτάζουν με δυσπιστία όποιους τοποθετούνται πάνω στο θέμα, κυρίως τους πολιτικούς παράγοντες που αφού συνέβαλλαν στη δημιουργία του προβλήματος τώρα εμφανίζονται σαν σωτήρες.. 

Χωρίς όμως ακόμα και τώρα να έχουν ξεκαθαρίσει τις πραγματικές τους προθέσεις...  

Και το πιο σημαντικό, μιλούν για ..επανεκκίνηση του τουρισμού χωρίς να έχουν λύσει το πρόβλημα που οδήγησε στη καταστροφή τον τουρισμό.. 

Μιλούν λες και όλα είναι καλά και η Λέσβος άφησε πίσω το πρόβλημα.. 

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, το πρόβλημα είναι εδώ και η αδυναμία αντιμετώπισης του απλά κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση..    

Υ.Γ. : Ακόμα περιμένουμε την κα Κουντουρά να ανακοινώσει τον τρόπο που θα βοηθήσει την Λέσβο και τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.. και από ότι φαίνεται θα περιμένουμε για πολύ ακόμα !!!! ..αλλά είπαμε, αυτή φταίει;; ...βρήκε και τα κάνει !!!!!












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες