Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ !!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ..ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ !! ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!


«Ελπίζω αυτοί οι θάνατοι να μας έκαναν όλους σοφότερους», σχολίασε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, από την Μυτιλήνη, αναφερόμενος στους τρεις μετανάστες που έχασαν τη ζωή τους στη Μόρια την τελευταία εβδομάδα.

«Θα μπορούσε κανείς να ρωτήσει και θα ήταν αυτή μια έντιμη ερώτηση, γιατί αυτές οι προσπάθειες γίνονται τώρα και δεν έγιναν πριν από 20 μέρες. 
Η απάντηση που εγώ μπορώ να δώσω είναι ότι πριν από 20 μέρες είχαμε μια πολύ μεγάλη άρνηση στο να χρησιμοποιηθούν άλλοι χώροι ώστε να αποσυμφορηθεί το μέρος και να μπορέσουν να αρχίσουν οι εργασίες. 
Όπως βλέπετε, θέλουμε μηχανήματα και ανθρώπους. Αυτή η δυνατότητα δίνεται τώρα. Κάνω έκκληση για μια ακόμη φορά, να αυξηθεί η δυνατότητα προσωρινής μεταφοράς των ανθρώπων, ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε συνθήκες καλύτερες», δήλωσε ο υπουργός...

Lesvos Voice: Έπρεπε να πεθάνουν τρεις άνθρωποι για να γίνει .."σοφότερος" ο κος Υπουργός Μουζάλας !!!! 
Αλλά για να καταλάβετε το "ποιόν του ανθρώπου", ακόμα και τώρα, μετά από αυτούς τους θανάτους δεν παραδέχεται το δικό του λάθος, αλλά τα "ρίχνει" σε αυτούς που .."αντιδρούσαν" ώστε να μη αποσυμφορηθεί ο χώρος !!!!  
Και ποια είναι η αποσυμφόρηση σύμφωνα με τον κο Μουζάλα;; ..μα η μεταφορά των μεταναστών σε άλλα σημεία μέσα στο νησί !!! 
Μάλιστα... με αυτή την κατάσταση έχουμε να κάνουμε.. απόλυτη αδιαφορία για τους κατοίκους του νησιού και για το γεγονός ότι ένα νησί καταστρέφεται.. 
Όσο περνά ο καιρός πειθόμαστε ακόμα πιο πολύ ότι πρόκειται για μια εσκεμμένη επιλογή..  
Η Λέσβος επιλέχθηκε για αυτό τον λόγο και το σχέδιο ..πάει μια χαρά.. με τις ευλογίες και εξαιτίας της αδυναμίας των τοπικών παραγόντων !!!!









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες