Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ "ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ" ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΦΥΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ !! ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ.. ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ !!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.. !!!


Ο Κώστας Ζουράρις ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής που έδωσε συνέντευξη στο σπίτι του στο Κολωνάκι και μίλησε για τις… μαντικές του ικανότητες υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως η δήλωση του για τα νησιά ήταν ευφυής !

Ο υφυπουργός Παιδείας σημείωσε ότι νιώθει 76 ετών και 7 μηνών αφού «τα οστά μου πονούν παντού».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αγάπη του στο πιάνο -την οποία είχε δείξει και στο Μέγαρο Μαξίμου τον περασμένο Οκτώβριο- λέγοντας ότι «παίζω πιάνο συνεχώς» ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει Facebook κατατάσσοντας τον εαυτό του «στους ημιαναλφάβητους ή τους νεοαναλφάβητους».

Ερωτηθείς για τη δήλωσή του για τα νησιά «ότι και να χάσουμε μερικά δεν πειράζει» ο κ. Ζουράρις όχι μόνο επέμεινε σε αυτήν, αλλά τη χαρακτήρισε και «ευφυή».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι κάποτε έλεγε «τρομερό φλιτζάνι, αλλά όχι πια». «Εδώ και καιρό έχω πάψει να το λέω γιατί αυτό θέλει προπόνηση σαν το ποδήλατο».


Lesvos Voice: Τώρα σχετικά με αυτές τις δηλώσεις Ζουράρι θα μπορούσε κανείς να πει ότι μεταξύ πιάνου και ..φλιτζανιού, αποφάσισε να δώσει και μερικά νησιά, έτσι για να πούμε και καμιά σαχλαμάρα, την οποία στην συνέχεια θα την «βαφτίσουμε» εξυπνάδα για να εξελιχθεί στη συνέχεια σαν μια …"ευφυή" δήλωση.. προχωρημένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη !!

Τώρα μιλάμε σοβαρά;; ..αυτός ο άνθρωπος είναι υφυπουργός παιδείας και μάλιστα σε μια …αριστερή κυβέρνηση;; ..λέμε τώρα !!!

Καλός προφανώς για χαβαλέ αλλά τις κουβέντες με ..βαθιά νοήματα που έχουν σχέση με τα νησιά ας τις αφήσει καλύτερα..

Αλλά τι λέμε τώρα.. από την ασφάλεια του Κολωνακίου  πολλές εξυπνάδες μπορείς να πεις !!!!!









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες