Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ.. ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ..ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ !! ..ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ !!


«Ούτε η ελληνική κυβέρνηση αλλά ούτε και η ΕΕ δεν είναι σε θέση ή δεν είναι πρόθυμες να προσφέρουν ένα μίνιμουμ υποδομών για τους πρόσφυγες», αναφέρει σε σχόλιό της η ιστοσελίδα του Spiegel.

Στις σημερινές του - νέες - δηλώσεις πάντως ο κ. Μουζάλας «έδειξε» ως μοναδικούς υπεύθυνους για τις κακές συνθήκες που επικρατούν στα hot spots και που προκάλεσαν τους θανάτους τα στελέχη των ΟΤΑ και τους ξενοδόχους οι οποίοι  - όπως είπε - «ανήκουν σε άλλο κόμμα».

«Αυτά τα τρία περιστατικά οφείλονται στις κακές συνθήκες που από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσπαθούμε να διορθώσουμε αλλά σημαντικοί παράγοντες των ΟΤΑ, μέλη της ΝΔ, δεν μας άφησαν» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Γιώργου Βλάχου (ΝΔ).

Σε άλλο σημείο δε, επέμεινε στη δήλωση ότι οι θάνατοι «μας έκαναν σοφότερους» καθώς όπως είπε «λύγισαν οι ξενοδόχοι και παραχώρησαν δωμάτια» και πως «υποχώρησαν οι ξενοδόχοι που ανήκουν σε άλλο κόμμα. Γίναμε σοφότεροι γιατί άνθρωποι υποχώρησαν σε καλύτερες θέσεις».

Αναφορικά με τα κονδύλια είπε πως υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στα χρήματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση. Επισήμανε ωστόσο ότι το υπουργείο δεν μπορεί να παρέμβει ή να ελέγξει τα ποσά που διαχειρίζονται οι ΜΚΟ.
Πηγή: protothema

Lesvos Voice: Καλά να πάθουν όλοι όσοι τόσο καιρό συνεργαζόταν με τον κο Μουζάλα και .. ”μεγαλουργούσαν” μαζί του !!!

Καλά να πάθουν και οι ξενοδόχοι που ανέχονται αυτή την κατάσταση !!!

Τώρα τα φορτώνει όλα σε αυτούς, ακόμα και τους θανάτους της Μόριας !!!

Ο ίδιος δεν έχει καμία ευθύνη, για όλα φταίνε οι άλλοι που είναι σε άλλο ..κόμμα !!!!

Μα για ποια άλλο κόμμα μιλάει ;; ο δήμαρχος ήταν γραμματέας της Κ.Ε. των ΑΝΕΛ του Καμμένου !!!! και σιγά που αντιστάθηκε.. όσο για την Περιφερειάρχη.. δεν …ασχολείται με το θέμα, δεν έχει ..ενδιαφέρων !!!!

Τι θα ακούσουμε όμως ακόμα από τον άνθρωπο… 


Υ.Γ: Μας κάνει εντύπωση που ακόμα δεν υπήρξε καμιά αντίδραση.. πολύ εύκολα δέχονται τόσο βαριές κατηγορίες !!!!!!!






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες