Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

"ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΑΝΤΗΛΙ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΖΙΜΗΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ !!!


Τελικά σήμερα ανακοινώθηκε ο .."ανασχηματισμός" της δημοτικής αρχής του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού και αυτό που έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση και αποτελεί ήδη αντικείμενο συζήτησης είναι η μη συμμετοχή του μέχρι πρότινος Αντιδημάρχου Έργων Στρατή Τζιμή !!!!!


Η περίπτωση του Τζιμή και η μη συμμετοχή του έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και όλοι είναι σίγουροι ότι το συγκεκριμένο "διαζύγιο" θα έχει και συνέχεια.. 

Ο Στρατής Τζιμής του οποίου η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Γαληνού είχε κάνει εντύπωση, είχε βοηθήσει αποτελεσματικά στην εκλογή του Δημάρχου Λέσβου, αφού συγκέντρωσε αρκετούς ψήφους και ήταν απο τους πρώτους σε σταυρούς μεταξύ των άλλων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.. 

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κος Τζιμής είχε επανειλημμένα ενημερώσει τον Δήμαρχο ότι δεν επιθυμεί την μετακίνηση του σε άλλη αντιδημαρχία και ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα προτιμήσει την .."αποχή" !!! 

Η μη συμμετοχή του τελικά θα πρέπει να θεωρηθεί σαν μια αντίδραση του αφού ο Δήμαρχος, όλα δείχνουν, δεν σεβάστηκε την επιθυμία του.. 

Όπως και αν έχει, το θέμα δεν θα τελειώσει εδώ και σίγουρα θα έχει συνέχεια !!!!! 

Κατά τα άλλα σε ότι αφορά τις .."αλλαγές", σημαντικό είναι να αναφέρουμε και την απομάκρυνση του Γιώργου Κατζανού από την ΔΕΔΑΠΑΛ που όμως διατηρεί την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και "παίρνει" και τον Ευεργέτουλα..

Στη ΔΕΔΑΠΑΛ "πάει" ο Στέφανος Αποστόλου... 

Αντιδήμαρχος γίνεται και ο Γιάννης Αμπουλός, στενός συνεργάτης του Δημάρχου, ο οποίος "παίρνει" την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας..  

Στην Αντιδημαρχία Οικονομικών επανέρχεται ο Παναγιώτης Τσουπής και την θέση του Στρατή Τζιμή στα έργα παίρνει ο Κώστας Κατσαρός.. 

Ο Ταξιάρχης Βέρος εκτός από την Καλλονή "παίρνει" και την αρμοδιότητα για την Πέτρα και τον Μόλυβο

Ο Νίκος Καρασάβας παραμένει Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής "χάνει" όμως την αρμοδιότητα του Πρασίνου.. 

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού παραμένει ο Κώστας Αστυρακάκης χωρίς όμως την αρμοδιότητα του Τουρισμού !!!

Αντιδήμαρχος γίνεται και ο Παναγιώτης Κατσαβέλλης που θα "έχει" την Παιδεία...

Για τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους δεν υπάρχουν αλλαγές και παραμένουν στις θέσεις τους.













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες