Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ;; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ .."ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ" !!!!

Αυτά είναι ..ντοκουμέντα.. μη ξεχνιόμαστε !! 

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και το περίφημο «οι μετανάστες εξαφανίζονται» έδωσαν τόσο ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.


Κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης για το προσφυγικό ο κ. Μουζάλας υπερασπίστηκε την προκάτοχό του, λέγοντας ότι δεν έφερε η ίδια τους πρόσφυγες αλλά οι τζιχαντιστές. 

Ένα βήμα παραπέρα πήγε ο κ. Καματερός, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αναγνώρισε ότι οι μετανάστες πραγματικά εξαφανιζόντουσαν! 

«Για να μην πω, όταν είχε πει η κυρία Χριστοδουλοπούλου ότι εξαφανίζονται, τότε την κοροϊδεύατε. Πραγματικά εξαφανίζονται. Βγήκε απόφαση για δυο στην Κω για επιστροφή στην Τουρκία και δεν τους βρίσκαμε», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Μουζάλας έριχνε το φταίξιμο στους τζιχαντιστές και την κατάληψη της Μοσούλης. 

Συγκεκριμένα είπε: «Με το κλείσιμο των συνόρων πέσαμε από τις επτά χιλιάδες κάθε μέρα στις δυόμισι χιλιάδες κάθε μέρα. Και μετά αυτή εδώ η Κυβέρνηση, η "ανίκανη", μπόρεσε να προωθήσει τη συμφωνία Ευρώπης-Τουρκίας. Δεν είναι η καλύτερη. 

Δεν είναι η επιθυμία μας ούτε ήταν η επιθυμία μας να πέσει η Μοσούλη από τους τζιχαντιστές και να ξεκινήσει αυτό, γιατί δεν ήταν η κυρία Χριστοδουλοπούλου που έφερε τους πρόσφυγες. Η Μοσούλη έπεσε. Την  πήραν οι τζιχαντιστές. Ήταν όλο το οπλοστάσιο του Ιράκ μέσα. Και ξεκίνησε από εκεί το κύμα το τεράστιο».


Lesvos voice: Τελικά δεν είναι τίποτα τυχαίο.. οι άνθρωποι έχουν πάθει ομαδική παράκρουση.. 

Ναι αγαπητοί μας αναγνώστες .."οι μετανάστες ..εξαφανίζονται" !!!!!!  η κα Χριστοδουλοπούλου δικαιώθηκε !! ..το είπε στη βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καματερός και ο απίστευτος Υπουργός Μουζάλας ο οποίος έριξε την ευθύνη στους ..τζιχαντιστές που πήραν την Μοσούλη !!!! 

Απίστευτα πράγματα.. γέμισε η Ευρώπη μετανάστες που πέρασαν από την Ελλάδα.. δεκάδες χιλιάδες έμειναν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα και στα νησιά συνεχίζουν να μένουν κάποιες χιλιάδες που κανένας δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά πόσοι είναι... 

Κατά τα άλλα ..εξαφανίστηκαν.. τι να πεις !!!! 









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες