Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ.. ΤΟ 58% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ !!! ..ΤΟ 25% ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ !!!


Σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του ευρωπαϊκού μέσου όρου οι Έλληνες επιθυμούν την απαγόρευση της μετανάστευσης από μουσουλμανικές χώρες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Chatham House που διενεργήθηκε σε 10 ευρωπαϊκές χώρες και δημοσιεύει ο Independent,  το 55%, κατά μέσο όρο, των πολιτών των χωρών αυτών θέλει να σταματήσει όλη η μελλοντική μετανάστευση από τις κυρίως Μουσουλμανικές χώρες.
Μόνο το 20% δήλωσε πως διαφωνεί, ενώ το 25% απάντησε πως δεν γνωρίζει.
Υπέρ της απαγόρευσης τάσσεται το 71% των Πολωνών, το 65% των Αυστριακών, το 64% των Ούγγρων και των Βέλγων, το 61% των Γάλλων, το 58% των Ελλήνων, το 53% των Γερμανών, το 51% των Ιταλών, το 47% των Βρετανών, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό εμφανίζει η Ισπανία, με 41%.
Οι αρνητικές απαντήσεις δεν ξεπερνούν το 32% σε καμία από τις χώρες. Από τους ερωτηθέντες, την ισχυρότερη αντίθεση στην μετανάστευση μουσουλμάνων εκφράζουν τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ μικρότερη αντίθεση δείχνουν τα άτομα κάτω των 30 ετών.
Μεγάλη αντίθεση εμφανίζουν οι απόψεις αναλόγως μορφωτικού επιπέδου, με τα άτομα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να τάσσονται με 59% υπέρ της απαγόρευσης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για άτομα ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης διαμορφώνεται κάτω από το 50%.  








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες