Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΡΕΛΗ ΑΥΞΗΣΗ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΟ.. ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ..ΑΛΛΟΥΣ !!!!

Η φωτο είναι από την σύσκεψη στο Υπ. Ναυτιλίας με την συμμετοχή
της Υπ. Τουρισμού για τα νησιά του μεταναστευτικού... πέρασε
κανένας μήνας.. αλλά ακόμα περιμένουμε τις προτάσεις.. στην
αναμονή χάσαμε και την βίζα !!!! 



Γκάζι απο την αρχή της τουριστικής περιόδου πάτησαν οι κρατήσεις για την Ελλάδα από τις διεθνείς αγορές, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, όπως έχει τονίσει και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρεάς Ανδρεάδης, αφού αυτές οι κρατήσεις θα έχουν και αντίκτυπο στα έσοδα.


Τονίζεται ότι αυτές οι κρατήσεις δεν γίνονται με εκπτώσεις στα τουριστικά πακέτα, όπως συμβαίνει στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. 

Συγκεκριμένα ο μεγάλος ταξιδιωτικός όμιλος Thomas Cook ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα είναι αυξημένες κατά 40%, ενώ ισχυρή είναι η ζήτηση και για την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία και την Κροατία. 

«Αυτές οι θετικές τάσεις αντισταθμίζουν τη συνεχιζόμενη αδύναμη ζήτηση για την Τουρκία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πέτερ Φανκχάουζερ, κατά την παρουσίαση των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων της.


Lesvos Voice: Αυτά συμβαίνουν με τις κρατήσεις των τουριστών.. τρελή αύξηση παντού.. 

Τα ίδια εντυπωσιακά μηνύματα έρχονται και από τις αγορές της Βρετανίας αλλά και του Ισραήλ... 

Παντού στην Ελλάδα εντυπωσιακά, όλα καλά για τον τουρισμό.. παντού, εκτός από την Λέσβο και την Χίο !!!!!! 

Στη Λέσβο και στη Χίο όλα κάτω, σε σημείο ..εξαφάνισης !!! 

Και επειδή κάποιοι έχουν αλλάξει τώρα τροπάρι και μας λένε.. "σιγά τον τουρισμό που είχε η Λέσβος" να σας πούμε και αυτό... μπορεί η Λέσβος να μη είχε τον τουρισμό των άλλων νησιών, ήταν όμως το 25% του ΑΕΠ του νησιού !!!! 

Δηλαδή τι σημαίνει αυτό;; ... αυτό σημαίνει ότι από τον συνολικό πλούτο του νησιού, από τον συνολικό του ετήσιο τζίρο, το 25% πάει .."άκλαυτο" !!! 

Αν σε αυτό προσθέσουμε και το ποσοστό του ΑΕΠ που μειώθηκε εξαιτίας της κρίσης τότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί εδώ στο Lesvos Voice μιλάμε για καταστροφή του νησιού... 

Αλλά αυτό ελάχιστα φαίνεται να απασχολεί κάποιους που για το μόνο που αγωνιούν είναι για το .."κομμάτι" τους... και κανένα "μεροκάματο" να βγαίνει...

Αλλά η αλήθεια είναι ότι βρήκαν και τα κάνουν.. πάμε όμως παρακάτω.. 

Για να επανέλθουμε στον τουρισμό, αναρωτιόμαστε, έχει απασχολήσει κανέναν ότι έχει πάει Φλεβάρης και ακόμα τίποτα από το Υπουργείο τουρισμού ;;; !!! 

Έχει απασχολήσει κανέναν ότι δεν έχει γίνει ούτε μια στοχευμένη δράση ;;;; 

Τι γίνεται ακριβώς;; ...ακόμα περιμένει η κα Κουντουρά τις προτάσεις από τους τοπικούς για την ..προβολή του νησιού;;; 

Αλλά να το πάμε και αλλιώς.. έστειλε κανένας καμιά πρόταση;; ..ή θα έρθει το καλοκαίρι και θα μας λένε πάλι για τον κοινωνικό τουρισμό του ..Οκτωβρίου;;;    όπως πέρυσι δηλαδή και χειρότερα..  










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες