Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

"ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ" !!! ..ΑΛΛΑ 3,9 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.. 356 ΕΚ. ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.. 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ !!!!



Επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 3.9 εκατομμύρια ευρώ αποδεσμεύει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς την Ελλάδα έτσι ώστε να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις υποδοχής μεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά.

Η έκτακτη χρηματοδότηση αυτή δίνεται στο Υπουργείο Άμυνας, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες σίτισης, καταλύματα, μεταφορά των μεταναστών από τα νησιά και θα υποστηρίξει επίσης έκτακτες ανάγκες καταλυμάτων όπως για παράδειγμα σε σκάφη και πλοία.

Με την εξτρά χρηματοδότηση τα συνολικά κεφάλαια που έχουν φτάσει στην Ελλάδα από την Επιτροπή από το 2015 ανέρχονται σε 356.8 εκατομμύρια. 


Αναφέρουμε η Επιτροπή έχει δεσμεύσεις κεφάλαια ύψους ένα δις ευρώ από τον προϋπολογισμό της ως έκτακτη χρηματοδότηση για την υποστήριξη της Ελλάδας στην αποδοχή μεταναστών και στην διαφύλαξη των συνόρων της.

Παράλληλα σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε πως η Επιτροπή παρακολουθεί από κοντά τη διαδικασία χρηματοδότησης και ασκεί ελέγχους σε όλες τις φάσεις δομής τους έτσι ώστε να αποφευχθεί η κατασπατάληση τους. 








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες