Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

..."ΑΝ"... κ. ΚΑΜΜΕΝΕ... "ΑΝ"


Είναι γνωστό ότι όταν ο Βασιλιάς Φίλιππος ο Β' της Μακεδονίας απείλησε τους Σπαρτιάτες:
"Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα", οι Σπαρτιάτες με απόλυτη αυτοπεποίθηση απάντησαν μονολεκτικά και χωρίς ανούσιες απειλές και φληναφήματα : “Αν...”!


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος εκμεταλλευόμενος και πάλι το δημόσιο λειτούργημα που του έχει εκχωρηθεί, κάνει μικροπολιτική με μοναδικό σκοπό να προβάλλει το ΕΓΩ του, (κολακεύοντας με «υποτελή» τρόπο ταυτόχρονα τους Τσίπρα και Κοτζιά), με βερμπαλισμούς φληναφήματα και απειλές, χωρίς να καταλαβαίνει ότι όχι μόνο αυτοεγκλωβίζεται με την ρητορική αυτή, αλλά ότι οι δηλώσεις του αποτελούν σκαλοπάτι που κλιμακώνει την αντιπαράθεση.

Οι γνωστές πλέον πρωινές του δηλώσεις στον ΣΚΑΙ «Να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης αλλά ο Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο Πάγκαλος που είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις έπαιρνε ο αέρας, αλλά ο Κοτζιάς και υπουργός 'Άμυνας ΕΓΩ!!! Αν θέλουν να πατήσουν στα 'Ιμια, να δούμε, πως θα φύγουν από εκεί;» δεν συνιστούν σοβαρή διακηρυκτική αποτροπή.

Πότε επιτέλους θα καταλάβει ότι η αντιπαράθεση με την Τουρκία απαιτεί αυτοέλεγχο και οπωσδήποτε εξυπνάδα, και ότι δεν επιτρέπεται η πολιτική αντιμετώπισης της τουρκικής επιθετικότητας να ανάγεται σε ζήτημα προσωπικών δηλώσεων και αντιπαραθέσεων. 

Ούτε βέβαια και η δήλωση του κ. Κοτζιά ήταν κατάλληλη γιατί στην ουσία ήταν υπεκφυγή και όχι στιβαρή θέση.

Κάθε επίσημη δήλωση για το ζήτημα αυτό θα πρέπει πλέον να γίνεται μετά από έγκριση (αφανώς), του υπεύθυνου συλλογικού φορέα διαχείρισης που είναι το ΚΥΣΕΑ, με τυπικό χαρακτήρα και όχι ότι του κατεβαίνει του καθένα.

Μία δήλωση της μορφής: «Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος διασφαλίζονται από το διεθνές δίκαιο και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να τα προστατεύσουν!» θα ήταν πέρα για πέρα επαρκής!

Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει καταλάβει ακόμη τις ευθύνες του και την σημασία των δηλώσεων που τον παγιδεύουν. Την υπέρτατη ευθύνη όμως φέρει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.


Πηγή: liberal του Στέλιου Φενέκου















Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες