Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.. ΟΠΩΣ ΤΟ ’22 !!!!!


«Η Κύπρος είναι η πατρίδα του τουρκισμού. Είναι τουρκική», ανέφερε σε ομιλία του ο Ντεβλετ Μπαχτσελί, αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, πυροδοτώντας έτσι νέο κύκλο έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο Μπαχτσελί μιλώντας στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του μίλησε με σκληρά λόγια σχετικά με το Κυπριακό «Η Κύπρος είναι η πατρίδα του τουρκισμού. Είναι τουρκική. Η ένωση που λένε είναι κάτω από τα πόδια μας. Αν οι ελληνοκυπριοι θέλουν ένωση ας μετακομίσουν στην Αθήνα και να μην έρθουν ξανά» δήλωσε.

Ο Μπαχτσελί είναι ο βασικός υποστηρικτής του Ερντογαν στο δημοψήφισμα της 16 ης Απριλίου.
Ενώ ο ίδιος ανέφερε επίσης κατά την ομιλία του: «Ο νέος αρχηγός ΓΕΣ της Ελλάδας πήγε σε ένα από τα νησιά που είναι υπό κατάληψη, στις Οινούσσες. Αυτός ο σάπιος αρχηγός πόζαρε εκεί μαζί με τους Έλληνες στρατιώτες» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το τι θέλουν οι Έλληνες. Αν επιθυμούν να πέσουν στην θάλασσα και να κυνηγηθούν ας έρθουν. Ο τουρκικός λαός είναι έτοιμος και έχει τη δύναμη να το ξανακάνει».

«Η ένωση είναι ένας μύθος φανταστικός και είναι κάτω από τα πόδια μας, είναι μίσος. Αν η «ε/κ διοίκηση» (όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία) θέλει σώνει και καλά να ενωθεί με την Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το νησί και να μεταναστεύσει στην Αθήνα και να μην ξαναεπιστρέψει ποτέ πίσω. Ποιον πετάνε έξω από ποια πατρίδα; Αυτή τη γελοιότητα τη δέχεται ένας Τούρκος; Είναι παραμύθι το να είσαι ένα βήμα μπροστά στο Κυπριακό. Η Κύπρος είναι παρακαταθήκη στους ήρωες, δεν εγκαταλείπεται», ανέφερε.

Όταν ο Πρωθυπουργός Γιλντιριμ "έδειχνε" πριν μερικές
μέρες την συμμαχία με τους γκρίζους λύκους

Για την ένταση στο Αιγαίο ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι «ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών στις 26 Φεβρουαρίου εύστοχα ανακοίνωσε τα όρια του Έλληνα ομολόγου του και είπε να εξηγήσουν καλά σε αυτό το κακομαθημενο παιδί και να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας».

«Πήγε να αναπνεύσει στα νησιά που βρίσκονται υπό κατοχή ο πρόσφατα διορισμένος αρχηγός του στρατού ξηράς της Ελλάδας. O Έλληνας υπουργός Εξωτερικών απειλεί. Η Ελλάδα πολιόρκησε με εχθρότητα τα νησιά και τις βραχονησίδες που δεν κατέκτησε στους Βαλκανικούς πολέμους και που δεν της δόθηκαν στην Λωζάνη. Πρέπει χωρίς όρους να δοθεί τέλος σε αυτή την κατοχή. Πρέπει να υπάρχει συμπεριφορά με βάση τους διεθνείς κανόνες», είπε.

«Αν θέλουν να ξαναπέσουν στη θάλασσα, εάν τραβάει η ψυχή τους να κυνηγηθούν, καλώς να ορίσουν, ο τουρκικός στρατός είναι έτοιμος.

Κάποιοι να εξηγήσουν στην ελληνική κυβέρνηση τι έγινε το 1921 και 1922. Αν δεν υπάρχει κανείς να τους εξηγήσει, εμείς μπορούμε να έρθουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και να τους διδάξουμε πάλι την ιστορία. Μην ζορίζεστε και μην ενθουσιάζεστε χωρίς λόγο. Ο ελληνικός λαός, που δεν υπολογίζει το δίκαιο του γείτονα, να σταματήσει να αποθρασύνεται», ανέφερε.


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.