Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.. Η ΚΕΔΕ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥΖΑΛΑ.. "ΕΣΤΗΣΕ" ΛΕΝΕ "ΠΑΡΤΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ" !! "ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΜΚΟ"!!


«Μονόδρομο» θεωρεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, «για να μην θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς πρόσφυγες».
Αυτό τονίζει η ΚΕΔΕ με ανακοίνωσή της, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του υπουργού και προσθέτει ότι «μόνον αγανάκτηση προκαλεί η δήλωση ότι για τους θανάτους των προσφύγων στη Μόρια ευθύνονται στελέχη της Αυτοδιοίκησης και ξενοδόχοι».
Επίσης, η ΚΕΔΕ κατηγορεί τον κ. Μουζάλα ότι «δεν έχει καταφέρει να απορροφήσει και να αξιοποιήσει τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα η χώρα μας έκθετη. 
Δεν μπόρεσε να καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο για τη διαχείριση του ζητήματος.
Παρέδωσε κρίσιμες αρμοδιότητες και ευθύνες του Κράτους για τη διαχείριση του προσφυγικού στις Μ.Κ.Ο., τις οποίες μετέτρεψε σε μηχανισμούς πρόσληψης προσωπικού στην κομματική του πελατεία. 
Επέτρεψε να στηθεί με αφορμή την ανάγκη διαχείρισης του προσφυγικού ένα πάρτυ συμφερόντων (από τη σίτιση των προσφύγων μέχρι και τη στέγαση τους) με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως κατήγγειλαν στη Βουλή ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 
Δεν επεδίωξε να υπάρξει μια ειλικρινής συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Διαβάστε και το προηγούμενο "ανέβασμα" μας για το θέμα.. 
αν δεν το έχετε κάνει ήδη...


«Ούτε η ελληνική κυβέρνηση αλλά ούτε και η ΕΕ δεν είναι σε θέση ή δεν είναι πρόθυμες να προσφέρουν ένα μίνιμουμ υποδομών για τους πρόσφυγες», αναφέρει σε σχόλιό της η ιστοσελίδα του Spiegel.

Στις σημερινές του - νέες - δηλώσεις πάντως ο κ. Μουζάλας «έδειξε» ως μοναδικούς υπεύθυνους για τις κακές συνθήκες που επικρατούν στα hot spots και που προκάλεσαν τους θανάτους τα στελέχη των ΟΤΑ και τους ξενοδόχους οι οποίοι  - όπως είπε - «ανήκουν σε άλλο κόμμα».

«Αυτά τα τρία περιστατικά οφείλονται στις κακές συνθήκες που από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσπαθούμε να διορθώσουμε αλλά σημαντικοί παράγοντες των ΟΤΑ, μέλη της ΝΔ, δεν μας άφησαν» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Γιώργου Βλάχου (ΝΔ).

Σε άλλο σημείο δε, επέμεινε στη δήλωση ότι οι θάνατοι «μας έκαναν σοφότερους» καθώς όπως είπε «λύγισαν οι ξενοδόχοι και παραχώρησαν δωμάτια» και πως «υποχώρησαν οι ξενοδόχοι που ανήκουν σε άλλο κόμμα. Γίναμε σοφότεροι γιατί άνθρωποι υποχώρησαν σε καλύτερες θέσεις».

Αναφορικά με τα κονδύλια είπε πως υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στα χρήματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση. Επισήμανε ωστόσο ότι το υπουργείο δεν μπορεί να παρέμβει ή να ελέγξει τα ποσά που διαχειρίζονται οι ΜΚΟ.
Πηγή: protothema

Lesvos Voice: Καλά να πάθουν όλοι όσοι τόσο καιρό συνεργαζόταν με τον κο Μουζάλα και .. ”μεγαλουργούσαν” μαζί του !!!

Καλά να πάθουν και οι ξενοδόχοι που ανέχονται αυτή την κατάσταση !!!

Τώρα τα φορτώνει όλα σε αυτούς, ακόμα και τους θανάτους της Μόριας !!!

Ο ίδιος δεν έχει καμία ευθύνη, για όλα φταίνε οι άλλοι που είναι σε άλλο ..κόμμα !!!!

Μα για ποια άλλο κόμμα μιλάει ;; ο δήμαρχος ήταν γραμματέας της Κ.Ε. των ΑΝΕΛ του Καμμένου !!!! και σιγά που αντιστάθηκε.. όσο για την Περιφερειάρχη.. δεν …ασχολείται με το θέμα, δεν έχει ..ενδιαφέρων !!!!

Τι θα ακούσουμε όμως ακόμα από τον άνθρωπο… 


Υ.Γ: Μας κάνει εντύπωση που ακόμα δεν υπήρξε καμιά αντίδραση.. πολύ εύκολα δέχονται τόσο βαριές κατηγορίες !!!!!!!

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.