Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.. ΤΡΑΜΠ !!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..





















Οι παγκόσμιες και εγχώριες ελίτ των No borders και του παγκοσμιοποιημένου συστήματος με αιχμή την δήθεν φιλανθρωπία των ΜΚΟ αδυνατούν να καταλάβουν τι συνέβη στις ΗΠΑ με την εκλογή του Τράμπ... 


Αδυνατούν να καταλάβουν τις πολιτικές που αλλάζουν την σύνθεση ολόκληρων χωρών και λαών με την επιχορηγούμενη μετανάστευση. 

Οι παγκόσμιες ελίτ δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο...

Και εδώ οι φοβεροί διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι άνθρωποι που θα έσκιζαν τα μνημόνια, ξαφνικά ανακαλύπτουν έντρομοι την πραγματικότητα... 

Θαυμάστε την δήλωση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη για τις αμερικάνικες εκλογές... 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται παγκόσμιο αντιφασιστικό μέτωπο εναντίον όμως ποιου;;; Εναντίον μήπως των λαών οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον απορρίπτουν τις πολιτικές που εκφράζονται εδώ με συνθήματα τύπου "Λέσβος γη αντιφασιστική όπου ντόπιοι μετανάστες δουλεύουνε μαζί, Έλληνες και Τούρκοι στο ίδιο το νησί"!!!!!!!!!!!!

Η δήλωση του κ. Παπαδημούλη έχει ως εξής :


«Η νίκη Τραμπ αποτελεί ένα αρνητικό σοκ, μια σοβαρή αρνητική εξέλιξη για τη δημοκρατία και τη σταθερότητα σε όλο τον πλανήτη. 

Η σπουδή της ομογάλακτης του Μαρίν Λε Πεν να πανηγυρίσει γι αυτή τη νίκη, το δείχνει καθαρά.
Αυτή την ώρα κάθε δημοκράτης και νοήμων άνθρωπος παντού στον κόσμο έχει κάθε λόγο να ανησυχεί. 

Στην Ευρώπη επιβάλλεται να γίνουν άμεσα κινήσεις σε όλους τους τομείς για την ενίσχυση της σταθερότητας, της συνοχής, της πολιτικής ανάπτυξης και για την αποτελεσματικότερη απάντηση στο κύμα αστάθειας που θα γεννήσει.

Για την Ελλάδα αυτή την ώρα επιβάλλονται δύο πράγματα. Πρώτον να τρέξουμε για να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό που θα μας εξασφαλίσει την ελάφρυνση του χρέους και τη στροφή στην οικονομική ανάπτυξη και δεύτερον να νοικοκυρέψουμε τα του οίκου μας αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως πόλο σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Το οδυνηρό σοκ από τη νίκη Τραμπ μπορεί να είναι κι ένα εγερτήριο μήνυμα για ένα ευρύ αντιφασιστικό δημοκρατικό μέτωπο παντού στον κόσμο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι που σηματοδοτεί η νίκη Τραμπ».

Αυτά δήλωσε ο Ευρωβουλευτής και αναρωτιόμαστε.. έχουν αυτοί οι άνθρωποι συναίσθηση που βρίσκονται;;

Χωρίς να είμαστε φαν του Τράμπ ή της Κλίντον, καταλαβαίνουμε ότι συμφέρων της χώρας μας είναι να έχουμε καλή σχέση με τον νέο πλανητάρχη και όχι να τον λέμε φασίστα..

Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι κυβερνούν αυτό τον τόπο και ότι κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους...

Αυτά μπορούν να τα λένε κάποιες περιθωριακές ομάδες, ή ακόμα και κόμματα της αντιπολίτευσης όχι στελέχη υπεύθυνων κυβερνήσεων που έχουν μάλιστα τόσα προβλήματα και περιμένουν πως και πως την ...Αμερικανική βοήθεια !!!!!!!

Γράφει ο ..Λεσβόπληκτος 





  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες