Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΛΕΣΒΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ.. ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.. ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ !!!!

 
Την τετάρτη όλοι οι κάτοικοι στη Λέσβο συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και μαζί με τους άλλους κατοίκους των νησιών στέλνουν ένα πολλαπλό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.. 
Λένε ένα "φτάνει πια" σε αυτούς που με τις πολιτικές τους οδήγησαν την κατάσταση σε αυτό το απερίγραπτο χάλι.. 
Η αντίδραση γίνεται με αφορμή το ΦΠΑ και το γεγονός ότι από την 1η του Γενάρη ο συντελεστής θα εναρμονιστεί με αυτόν της υπόλοιπης χώρας.. 
Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των προϊόντων και των υπηρεσιών και το κόστος ζωής στα νησιά μας θα εκτοξευτεί.. 
Και όλα αυτά την στιγμή που τα νησιά μας έχουν δεχτεί ένα τεράστιο πλήγμα από το μεταναστευτικό, που παρά τις υποσχέσεις, όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε, αλλά μεθοδευμένα και με ενέργειες που δείχνουν σκοπιμότητα, έχει επιδεινωθεί.. 
Την Τετάρτη οι κάτοικοι της Λέσβου και των άλλων νησιών παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.. είναι αυτό που εμείς εδώ στο Lesvos Voice ζητούσαμε εδώ και μήνες.. να αντιδράσουν οι πολίτες και να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο στον τόπο του.. όχι αυτοί που "δήθεν" μας εκπροσωπούν αλλά οι ίδιοι οι πολίτες.. 
Για αυτό και πρέπει την Τετάρτη όλοι να είναι στη πλατεία Σαπφούς στις 11 το πρωί γιατί μια μεγάλη συγκέντρωση σε συνδυασμό με μια καθολική απεργία θα είναι μια αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς...  


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες