Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.. ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΒΑΛΙ 280 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.. ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!!Στο Αϊβαλί της Τουρκίας έχουν εγκλωβιστεί από το απόγευμα 280 Ελληνες, καθώς το πλοίο που τους μετέφερε από τη Μυτιλήνη κατασχέθηκε από το Τουρκικό Δημόσιο λόγω χρεών. 

Οι τουρίστες είχαν μεταβεί στη γειτονική χώρα με το πλοίο «Αϊσέ Γκιουλ» πληρώνοντας έξι ευρώ για να ψωνίσουν στο παζάρι που γίνεται στην περιοχή κάθε Πέμπτη.
Οι Ελληνες επισκέπτες ζήτησαν να επιβιβασθούν σε άλλα πλοία τα οποία θα πραγματοποιούσαν την ίδια ώρα δρομολόγια αρνήθηκαν όμως να πληρώσουν ξανά εισιτήρια αφού όπως ισχυρίστηκαν τα είχαν ήδη προμηθευτεί για το δρομολόγιο το οποίο δεν εκτελέστηκε.  
Αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για να μεταβεί στο Αϊβαλί πλοίο από τη Μυτιλήνη για να τους παραλάβει όμως παραμένει άγνωστο αν αυτό θα συμβεί απόψε.
Το πλοίο «Αϊσέ Γκιουλ» που κατασχέθηκε ανήκει στην πλοιοκτήτρια εταιρεία της οικογένειας Ζαλέ που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη γραμμή Μυτιλήνη – Αϊβαλί. Στο παρελθόν η οικονομική τους δραστηριότητα είχε απασχολήσει και την Ελληνική δικαιοσύνη λόγω μεγάλων χρεών και προς το Ελληνικό δημόσιο.Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.