Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΕΣΒΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ .."Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. !!!!!



















Το γραφείο της τοπικής επιτροπής Λέσβου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ "έβγαλε" την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την στάση της Αστυνομίας κατά την διάρκεια της επίσκεψης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.. 

Η ανακοίνωση είναι πολύ σκληρή και μας κάνει μάλιστα εντύπωση που αναφέρει ότι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου λειτουργούν ως .."υψηλόβαθμα στελέχη της φασιστικής συμμορίας των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής"

Βαριές κουβέντες...


Η ανακοίνωση.... 

Ως υψηλόβαθμα στελέχη της φασιστικής συμμορίας των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής λειτουργούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου. Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την περιφρούρηση των Λαγού και Κασιδιάρη, των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μυτιλήνη και της φασιστικής σύναξης στο ξενοδοχείο Lesvos Inn στο «Κανόνι» Θερμής είναι το νέο επεισόδιο στην σειρά προκλητικών ενεργειών και παραλήψεων της Αστυνομίας.
Σε όλες τις περιπτώσεις τόσο οι ενέργειες όσο και οι παραλήψεις προδίδουν ανοιχτή στήριξη της Χρυσής Αυγής από την τοπική ηγεσία και στα στελέχη της Αστυνομίας. 
Αποκορύφωμα του κλίματος αστυνομοκρατίας ήταν ο αποκλεισμός του δρόμου Μυτιλήνης – Θερμής που μόνο στόχο είχε να αποτρέψει σε δεκάδες διαδηλωτές να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική κινητοποίηση που πραγματοποιούνταν στην παραλία Θερμής με πρωτοβουλία του Συντονισμού Σωματείων και Συλλόγων.
Την ίδια ώρα οι τροχονόμοι που βρίσκονταν στην διασταύρωση Πύργων Θερμής – Παμφίλων ενημέρωναν τους υπόλοιπους οδηγούς ότι μπορούσαν να συνεχίσουν κανονικά την πορεία τους προς τους Πύργους Θερμής, εκεί δηλαδή που πραγματοποιούνταν η φασιστική συγκέντρωση. 
Το ουσιαστικό μποϊκοτάρισμα της αντιφασιστικής συγκέντρωσης και το αβαντάρισμα στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, μόλις μια ήμερα πριν την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου αποτελεί τεράστια πρόκληση για το δημοκρατικό λαό της Λέσβου.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρει την πλήρη ευθύνη για την διατήρηση και ανάπτυξη των φασιστικών κύκλων εντός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου κι οφείλει άμεσα να ξηλώσει την ηγεσία της.

ΑΝΤΡΑΡΣΥΑ - Γραφείο Τύπου Τοπικής Επιτροπής Λέσβου






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες