Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.. ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ 2 !!! ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ..ΔΟΥΛΕΜΑ !!
Σχεδόν 60.000 μετανάστες υπάρχουν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, εκ των οποίων οι περίπου 30.000 μπορούν να φύγουν ακόμη και αυτή την στιγμή.
«Τα hotspot που φιλοξενούν πρόσφυγες θα καίγονται γιατί οι πρόσφυγες εξεγείρονται γιατί δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα μας» τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη και στην εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».
Ο κ.Μουζάλας είπε ότι «μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα Τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό».
Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής επισήμανε ότι «τα νησιά έχουν μεγάλο πρόβλημα,δοκιμάζονται από το προσφυγικό-μεταναστευτικό, γιατί η αύξηση του πληθυσμού εκεί δημιουργεί προβλήματα,τα οποία το κράτος προσπαθεί να τα λύσει και δεν είναι απών από το πρόβλημα αυτό. Ασφαλώς οι συνθήκες στα νησιά δεν είναι και οι καλύτερες,πρέπει να τις βελτιώσουμε και ζητάμε σε αυτό την βοήθεια των τοπικών φορέων».
Ο κ.Μουζάλας είπε ότι «στην χώρα μας υπάρχουν τώρα 60.000 μετανάστες,από τους οποίους οι 30.000 μπορούν να φύγουν, ενώ θα δούμε τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους».

Lesvos Voice: Ο Υπουργός Μουζάλας έχει εξελιχθεί σε άξιο μαθητή των Τσίπρα - Καμμένου, λέει τα ψέματα όπως .."πίνει νερό" !!! 

Προχθές στη σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου με τους εκπροσώπους της Χίου, αποκαλύφθηκε ότι είπε για το θέμα της αποσυμφόρησης των νησιών.... 


"Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Συνθήκη αναφέρει πως όσοι έρχονται πρέπει να μένουν»,

Ενώ για το αίτημα να μη γίνουν άλλα κέντρα στα νησιά είπε το εξής προσβλητικό...  
 «Ζητάτε έργα και χρηματοδοτήσεις και δεν θέλετε hotspot».

Αλλά αυτό που ξεπέρασε τα όρια και δείχνει ακριβώς ποια είναι η γνώμη του για τα νησιά και για τους κατοίκους των νησιών ήταν η εξής .."ατάκα" που είπε απευθυνόμενος στους παράγοντες της Χίου.. 

 «Δεν με ενδιαφέρει η χιώτικη κοινή γνώμη. Με ενδιαφέρει τι λέτε εσείς»  !!!!!

Τώρα μας λέει ότι 30.000 μετανάστες είναι έτοιμοι να φύγουν από την Ελλάδα την στιγμή που ξέρει ότι δεν υπάρχει "ανταπόκριση" από της χώρες της Ευρώπης... 

Και δεν λέει κουβέντα για την αποσυμφόρηση των νησιών και την ίδια στιγμή ζητά βοήθεια από τους τοπικούς φορείς για να ..."βελτιωθούν οι συνθήκες" !!!!

Ψάχνει για κορόιδα δηλαδή... και είμαστε σίγουροι ότι τουλάχιστον εδώ στη Λέσβο θα τα βρει !!!!!!


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.