Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ HANDELSBLATT ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΟ ..ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!





















Η Ελλάδα μπορεί να επωφεληθεί τουριστικά, αναφέρει η οικονομική εφημερίδα του Ντύσσελντορφ Handelsblatt, σε ρεπορτάζ της για τις τουριστικές περιοχές που έχουν πληγεί από την τρομοκρατία.
Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι «οι τρομοκράτες με τις επιθέσεις τους σε τουριστικές περιοχές επιδιώκουν να προκαλέσουν κυρίως οικονομικές ζημίες. Παρόλα αυτά ο κλάδος αλλά και οι περιοχές ανακάμπτουν εντυπωσιακά γρήγορα».
Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στην Ελλάδα και σημειώνεται ότι «πολλοί που διψάνε για ήλιο και η Αίγυπτος ή η Τουρκία τους είναι πολύ επικίνδυνες, προσανατολίζονται προς την Ελλάδα. 
Οι ελληνικές αρχές υπολογίζουν με νέα ρεκόρ και αυτόν τον χρόνο. 

Και αυτό παρά το γεγονός ότι η προσφυγική κρίση είχε καταστροφικές συνέπειες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. 
Μόνο στη Λέσβο όπου στους καταυλισμούς υπάρχει θέση για 3.500 ανθρώπους βρίσκονται τώρα πάνω από 6.000 πρόσφυγες και ο τουρισμός αυτό τον χρόνο μειώθηκε κατά 63%. Στη Χίο μάλιστα ο τουρισμός μειώθηκε κατά 72%».

Lesvos Voice: Δυστυχώς η αρνητική διαφήμιση για την Λέσβο και τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου, συνεχίζεται... 
Και παρά το γεγονός ότι η προσέγγιση σε ότι αφορά το τουριστικό ρεύμα είναι σωστή, αφού η προοπτικές για τον Ελληνικό τουρισμό είναι θετικές ωστόσο η αναφορά που κάνει στη Λέσβο και στη Χίο είναι πέρα για πέρα αρνητική..
Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.. και βέβαια αυτά τα λέει μια μεγάλη Γερμανική εφημερίδα με μεγάλη απήχηση και με αναγνώστες και εκτός Γερμανίας !!!!



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες