Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ.. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !!!!


















Τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 εισήλθε, στις 23:49 χθες, στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως και ένα λεπτό αργότερα πέταξε πάνω από τη νησίδα Παναγιά του νησιωτικού συγκροτήματος των Oινουσών στα 3.300 πόδια.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξήλθε του FIR Αθηνών. Το τουρκικό αεροσκάφος αναγνωρίσθηκε, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Νωρίτερα χθες το μεσημέρι, και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι επαφές του Αμερικανού Προέδρου Barack Obama με την ελληνική πολιτική ηγεσία, δύο τουρκικά αεροσκάφη και 2 τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας εισήλθαν στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως.
AdTech Ad

Καταγράφηκαν 3 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 2 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Σε 3 περιπτώσεις η διαδικασία αναχαίτισης τους εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία. Τα 2 τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

Η τουρκική τακτική, ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή, επιβεβαιώνει της επιφυλάξεις περί αναθέρμανσης του τουρκικού αναθεωρητισμού.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες