Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ 100 ΧΙΛ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ..

















Ένα -καθοριστικό- βήμα προς τα πίσω στη μεταναστευτική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» φέρεται να πραγματοποιεί η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, καθώς δέχεται αυστηρή κριτική από τους αντιπάλους της, ενώ η ίδια θα είναι υποψήφια στις επικείμενες γερμανικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η κυρία Μέρκελ δήλωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να μείνουν τόσοι χιλιάδες Αφγανοί στη Γερμανία», φανερώνοντας τις διαθέσεις της. 


Ήδη, όπως ανέφερε η Γερμανία καγκελάριος, 60.000 αιτήσεις έχουν απορριφθεί και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για την επιστροφή τους στις πατρίδες τους.

Ο αριθμός των Αφγανών που ενδέχεται να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα τους, υπολογίζεται να ξεπεράσει τις 100.000. 


Η Γερμανίδα καγκελάριος, μιλώντας στα στελέχη του κόμματός της, τόνισε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες αξιολόγησης των αιτήσεων ασύλου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξεχωρίσουν όσοι δικαιούνται την παραμονή στη Γερμανία, από εκείνους που θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Στο σχέδιο αυτό προβλέπεται η παροχή ενός ποσού για να ξεκινήσουν νέα ζωή στο Αφγανιστάν και η κάλυψη του αεροπορικού εισιτηρίου για το ταξίδι της επιστροφής. Είναι σαφής η πρόθεση της Γερμανίδας καγκελαρίου να κατευνάσει τις αντιδράσεις εναντίον της, μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την καγκελαρία στις επικείμενες εκλογές, διεκδικώντας την 4η συνεχόμενη θητεία της.

Οι αντιδράσεις σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού για την παρουσία σχεδόν ενός εκατ. μεταναστών είναι μεγάλες και αποτυπώνονται στις δημοσκοπήσεις με την άνοδο των ποσοστών των κομμάτων που εκφράζουν μία πιο ακραία ρητορική. 


Το πρόβλημα επιτείνεται από τα συνεχή περιστατικά με πρωταγωνιστές μετανάστες, κυρίως σεξουαλικών επιθέσεων, ενώ σε καθημερινή σχεδόν βάση, ακροδεξιές οργανώσεις πραγματοποιούν «καταδρομικές» επιθέσεις σε κτίρια και σε καταυλισμούς που φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη γερμανική επικράτεια.

Πηγή: protothema.gr


Lesvos Voice: Η είδηση έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη και πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι οι "δικοί" μας η οποίοι περιμένουν ακόμα να ανοίξουν τα σύνορα και να πάρουν οι Ευρωπαίοι και άλλους μετανάστες.. 

Αλλά είναι και το άλλο .. δείτε τις γρήγορες διαδικασίες που οι Γερμανοί εξετάζουν τις αιτήσεις ασύλου και πόσο γρήγορα αποφάσισαν πόσοι θα γυρίσουν πίσω.. 

Εδώ αυτό φυσικά δεν συμβαίνει γιατί επίτηδες δεν απορρίπτουν τις αιτήσεις ασύλου.. οι άνθρωποι είναι ιδεοληπτικοί και παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων αυτών.. 

Τι τους λένε δηλαδή ότι κάποια στιγμή θα προχωρήσουν για Γερμανία που είναι ο τελικός τους προορισμός;; ..γιατί δεν τους λένε την αλήθεια ;; ..γιατί δεν τους λένε ότι οι Γερμανοί τους διώχνουν;; 

Και τέλος πάντων είναι δυνατόν τις αιτήσεις ασύλου για τον αν ένας μετανάστης θα μπει ή όχι στην Ελλάδα να μη τις εξετάζει Έλληνας;; ....τι σόι κράτος είναι αυτό να αποφασίζουν ξένοι για το ποιος θα μπει στη χώρα σου.. 

Απόλυτη διάλυση δηλαδή... γιατί λοιπόν δεν κάνουμε ότι και οι Γερμανοί που είναι και αποδεδειγμένα ..φιλάνθρωποι ;;;

Ακόμα θυμόμαστε τα μαθήματα που μας έκαναν πέρυσι το καλοκαίρι.. ξεχνιούνται αυτά...  





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες