Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.. ΦΟΒΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ..ΕΛΛΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ!!!!














Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο της η Γερμανική εφημερίδα STUTTGARTER NACHRICHTEN με τίτλο  "Τα hotspots στην Ελλάδα - Το νησί Έλλις της Ευρωπαϊκής Ένωσης" και με μια φωτογραφία του hotspot στη Μόρια να καίγεται ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το πιο είναι αυτό το νησί αναφέρεται μεταξύ άλλων...

Die EU-Staaten schätzen die Sicherheitslage auf den Inseln offensichtlich als so instabil ein, dass sie keine Asylexperten dorthin entsenden wollen". 

Μετάφραση: Τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμούν ότι η κατάσταση ασφαλείας στα νησιά είναι προφανώς τόσο ασταθής ώστε δεν θέλουν να στείλουν κανέναν υπάλληλο τους. 

Με άλλα λόγια η Λέσβος και τα άλλα νησιά hotspot, λένε οι Γερμανοί, είναι τόσο επικίνδυνα που δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την ζωή των υπαλλήλων τους. 

Και εμάς τους ντόπιους που η πολιτική του Τσίπρα του Μουζάλα, του Καμμένου και των τοπικών αρχόντων μας εκθέτουν σε διαρκή κίνδυνο ποιος μας σκέφτεται; 

Ποιος ενδιαφέρεται για την ασφάλεια την δική μας, την ασφάλεια των παιδιών μας για τις περιουσίες μας που απαξιώνονται όταν δεν καταστρέφονται όπως στη Μόρια.

Μέσα στο άρθρο αναφέρονται ως δηλώσεις Μουζάλα τα παρακάτω..
"Langsam macht sich aber die Angst breit, unsere Inseln könnten das Ellis Island‘ der Europäischen Union werden“

Μετάφραση: "Σταθερά εδραιώνεται ο φόβος ότι τα νησιά θα μεταβληθούν σε Ellis Island της Ε.Ε."

Εμείς θα ρωτήσουμε τον κ. Μουζάλα αλλά πρωτίστως τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι καθάρισαν έτσι με την καταστροφή της Λέσβου και των άλλων νησιών hotspot;;; 

Γιατί εδώ όπως και στα άλλα νησιά έχει στηθεί ένας παγκόσμιος, αλλά και τοπικός μηχανισμός προσέλκυσης πελατών (συγνώμη προσφύγων) με σκοπό αφενός μεν το οικονομικό όφελος, αφετέρου δε γεωπολιτικούς στόχους τρίτων χωρών.

Και νομίζουν ότι θα καθαρίσουν έτσι απλά;;;...


Γράφει ο ..Λεσβόπληκτος





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες