Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΧΙΟ: Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ HOT SPOT... ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ!!!






«Μας κάλεσαν στην Αθήνα μια μέρα πριν έρθει ο Ομπάμα για να μας πουν να μη μεταδίδουμε εικόνες! Μας είπαν: ή μας βοηθάτε, ή αφήνουμε ως έχει την κατάσταση»

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία για παρεμβάσεις του Γιάννη Μουζάλα και του Νίκου Τόσκα ώστε να μην προβάλλονται τα έκτροπα που γίνονται στο hot spot στο νησί έκανε σήμερα μιλώντας στον Βήμα FM ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πολίτης Χίος», Παντελής Φίκαρης.
 
Όπως είπε ο κ. Φίκαρης «οι Γιάννης Μουζάλας και Νίκος Τόσκας μάς κάλεσαν σε συνέντευξη Τύπου, εκτάκτως, στην Αθήνα, μια ημέρα πριν από την επίσκεψη τού Μπαράκ Ομπάμα, για να μας πουν ότι έχουμε κι εμείς ευθύνη για το τι ακριβώς βγαίνει προς τα έξω, με την έννοια ότι οι δημοσιογράφοι καλά θα κάνουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Και να μη μεταδίδουμε εικόνες. 


"Ή μας βοηθάτε να φτιάξουμε νέο hot spot ή αλλιώς η κατάσταση παραμένει ως έχει", μας είπαν. Θεωρούν ότι πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης». 


Lesvos Voice: Εμείς το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια... αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει... 

Έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο ζήτημα και δεν είναι σε θέση να σχεδιάσουν το παραμικρό !!!! 

Πελαγωμένοι στα αδιέξοδα τους... 



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες