Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΕΝΑΣ ΙΡΑΝΟΣ ΜΕ ..ΚΑΝΝΑΒΗ !! ..ΕΝΑΣ 83ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ..ΘΕΡΙΖΕΙ !!! ..ΚΑΙ ΕΝΑΣ 12ΧΡΟΝΟΣ ..ΚΛΕΦΤΗΣ !!!













Τώρα και ...Ιρανός με ..κάνναβη !!!

Το Σάββατο το βράδυ συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ένας 31χρονος υπήκοος Ιράν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου και κατασχέθηκε, μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.


83 χρονών ..οδηγός μοτοποδηλάτου ..παρέσυρε Αφγανό.. 

Την Παρασκευή το μεσημέρι, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης - Λάρσου, δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό έναν άνδρα ηλικίας 83 ετών, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 28χρονο υπήκοο Αφγανιστάν, ο οποίος κινούταν πεζός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου καθώς και του οδηγού του μοτοποδηλάτου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

12 χρονών και ..κλέφτης !!! 
..έκλεψε φαρμακείο.. 

Την Παρασκευή το απόγευμα, εξιχνιάστηκε μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε φαρμακείο στη Μυτιλήνη.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ένας ημεδαπός, ηλικίας 12 ετών.
Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε από τα στοιχεία της αστυνομικής  έρευνας, ο 12χρονος, την Πέμπτη το βράδυ, μπήκε στο εσωτερικό του φαρμακείου από τη σκεπή του και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. 

Μέρος του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σε βάρος της μητέρας του 12χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες