Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..ΧΑΜΟΣ !!! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΛΑΓΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ !!!

















Μια εκδήλωση που θα προκαλέσει σίγουρα πολλές αντιδράσεις ανακοινώθηκε σήμερα από την Χρυσή Αυγή..

Και δεν είναι τόσο η επίσκεψη και η συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Θερμής και στην οποία θα μιλήσουν οι βουλευτές Κασιδιάρης και Λαγός, όσο η ημερομηνία που θα γίνουν όλα αυτά.. 16 Νοεμβρίου !!!!



Δηλαδή μια μέρα πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου.. 

Και όπως είναι γνωστό αυτή την μέρα υπάρχουν εκδηλώσεις στη Μυτιλήνη, τόσο για την εξέγερση όσο και για να τιμηθεί η μνήμη του Λέσβιου Μιχάλη Μυρογιάννη που έπεσε στο Πολυτεχνείο. 


Πρόκειται οπωσδήποτε για μια δοκιμασία για πολλούς, αλλά κυρίως για την αστυνομία η οποία θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να μη βρεθεί πάλι η Λέσβος στο ...επίκεντρο των άσχημων ειδήσεων !!!


Κατά την γνώμη μας η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία και σίγουρα έγινε μετά από ..σχεδιασμό.. γεγονός που μας κάνει να ανησυχούμε ακόμα περισσότερο !!!! 


Πάντως όσοι γνωρίζουν την πολιτική πραγματικότητα της Λέσβου, μετά τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού, αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή κάνει αυτή την κίνηση γιατί έχει βάλει στο μάτι μια βουλευτική έδρα της τριεδρικής Λέσβου !!!


Σε αυτό αποβλέπουν και οι διαρροές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και "δείχνουν" την σύζυγο του στελέχους της Χρυσής Αυγής Παπά, υποψήφια στη Λέσβο !!!! 


Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής... 

«Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των κατοίκων της Χίου και της Λέσβου οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης και Ιωάννης Λαγός θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα οποία η ανθελληνική κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε απέραντα "hot spot", βρίσκονται σε ένα καθεστώς άτυπης κατοχής από τις ανεξέλεγκτες ορδές χιλιάδων λαθρομεταναστών.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας για επίλυση αυτού του μείζονος εθνικού ζητήματος».





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες