Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ "ΨΗΦΙΖΟΥΝ" ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ !! ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ..ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ !! ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΟΜΩΣ !!!!


Πρόσφατη έρευνα της βρετανικής Simply Holiday Deals αποκαλύπτει ότι το 90% των Βρετανών επιθυμούν να περνούν τις χειμερινές τους διακοπές σε περισσότερο ηλιόλουστες περιοχές της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία.
Η έρευνα προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα, όπως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών αδιαφορεί για τις επιπτώσεις του Brexit. Ακόμη, κι όταν ρωτήθηκαν για το αν ή όχι ο ιός Zika τους αποθαρρύνει από προορισμούς, όπως η Ταϊλάνδη, τα Μπαρμπέιντος και το Μεξικό, πάνω από το 60% απάντησαν ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Η Simply Holiday Deals προμηθεύει ταξιδιωτικές προσφορές για τα μέλη της στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ παρέχει επίσης ταξιδιωτικούς οδηγούς, επιλογές αναζήτησης και συμβουλές προς ταξιδιώτες, για ασφαλείς και οικονομικές διακοπές.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Brian Jones, δήλωσε σχετικά με την έρευνα: «Υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών στην αγορά, ώστε αν δε λάβουμε υπόψη μας τι ζητά η πελατειακή μας βάση, μπορεί να χάσουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα της έρευνας, τα μέλη μας έχουν σαφείς προτιμήσεις και εμείς τις αφουγκραζόμαστε».

Η ίδια τάση καταγράφεται και από τον leader της βρετανικής στις διακοπές παραλίας, On the Beach. Καθώς, φέτος καταγράφεται ισχυρή αύξηση της ζήτησης για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα από τη Μεγάλη Βρετανία, με τις κρατήσεις να παρουσιάζουν αύξηση 19% σε σχέση με πέρυσι.
Η χώρα μας παρουσιάζει την τρίτη μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης ανάμεσα στους ηλιόλουστους χειμερινούς προορισμούς. Ειδικότερα, η Κέρκυρα αναδεικνύεται ως το δημοφιλέστερο ελληνικό νησί για χειμερινές διακοπές, και ακολουθούν η Ζάκυνθος, η Ρόδος και η Σαντορίνη που προσελκύουν επίσης περισσότερους επισκέπτες από τη Βρετανία σε σχέση με πέρυσι.

Lesvos Voice: Και κάπως έτσι καταρρίπτεται ο μύθος ότι τα νησιά δεν μπορούν να είναι και χειμερινοί προορισμοί…

Μόνο που αυτό ..αφορά κάποια άλλα νησιά, όχι του Βορείου Αιγαίου..

Εδώ η κατάσταση είναι πάντα διαφορετική και τώρα ακόμα χειρότερα..

Εδώ που τα λέμε, ας δούμε τι θα κάνουμε με τον θερινό τουρισμό, μετά την φετινή καθίζηση και ο χειμερινός ας περιμένει…

Αλλά έχει σημασία να καταλάβουμε πόσο δυναμικό «κομμάτι» θα είναι ο τουρισμός τα χρόνια που έρχονται και για αυτό πρέπει να εμποδίσουμε αυτούς που θέλουν να μας .."πετάξουν έξω" από το ..¨παιχνίδι¨, μετατρέποντας τα νησιά μας σε αποθήκες ψυχών για να …"περνάνε αυτοί καλά" !!!

Την δυναμική του τομέα μπορεί κάποιος να την διαπιστώσει και από τα συνεχόμενα deals που κλείνονται το ένα μετά το άλλο για ξενοδοχεία της Αθήνας αλλά και από τις επενδύσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί σε Ελληνικό, Αστέρα και Πειραιά..Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.