Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΣΒΟΥ ΖΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!





















Το γεγονός ότι οι ξενοδόχοι της Λέσβου "πλήρωσαν" ακριβά το μεταναστευτικό είναι πλέον αδιαμφισβήτητο.. 

Βέβαια δεν ήταν οι μοναδικοί αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλοί ήταν αυτοί που έπαθαν ζημιά από την τουριστική πτώση. 

Ωστόσο δεν μπορούν όλοι να διεκδικήσουν αποζημιώσεις, οι ξενοδόχοι όμως θα το προσπαθήσουν.. τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε από την επιστολή που έστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, στην οποία καλεί τα μέλη της να καταθέσουν φακέλους που να δείχνουν την ζημιά που υπέστησαν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα ..σπασμένα !!! 

Η επιστολή... 


Καλούμε τους συναδέλφους – ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων της Λέσβου – που έχουν αποδεδειγμένα μείωση του φετινού (2016) τζίρου (εσόδων) εργασιών τους κι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτημα διεκδίκησης αποζημίωσης, τόσο για την οικονομική ζημιά που υπέστη  η μονάδα τους, όσο και για λογαριασμό των εργαζομένων τους, που δεν προσέλαβαν φέτος. 

Όλα και πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη διετία, ετών 2015 & 2014, να καταθέσουν εγγράφως το αργότερο μέχρι τις 14.00’ της 14.12.2016, ημέρα Τετάρτη, στην Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, οδ. Κουντουριώτη 47Α ή ηλεκτρονικά στο e-mail : exlesvos@otenet.gr σχετική αίτηση αποζημίωσης, με συνημμένες τις καταστάσεις αφίξεων, εσόδων και προσωπικού των ετών 2016, 2015 και 2014, προκειμένου να διαβιβασθούν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων για τα περαιτέρω.


Τα προαναφερθέντα στοιχεία, τα χρειαζόμαστε το γρηγορότερο δυνατόν, καθ’ όσον  επίκειται συνάντησή μας στην Αθήνα για τα ζητήματα που απασχολούν τον προορισμό και τον κλάδο μας, μεταξύ των οποίων και το Προσφυγικό, η διαχείριση της εικόνας μας, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, μέτρα ανακούφισης κι αναστροφής της δυσμενούς κατάστασης, όπως διαμορφώθηκε κυρίως την περίοδο 2015 – 2016, διεκδίκηση αποζημιώσεων κι αντισταθμιστικών μέτρων.
Δυνατότητα υποβολής φακέλου, έχουν τα Μελή της ΄Ενωσής μας, που ‘ ναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι 31.12.2015, καθώς και μη Μέλη με την προϋπόθεση να ‘ χουν καταθέσει αίτηση εγγραφής τους που να έχει γίνει αποδεκτή απ’ το Δ.Σ., όχι αργότερα από τις 15.00’ της 9.12.2016, ημέρα Παρασκευή.
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΣΒΟΥ






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες