Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΟΡΙΑ 5 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...
















Εξαρθρώθηκε, την Δευτέρα το βράδυ, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, συμμορία ανηλίκων, που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη της Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκαν, εννέα περιπτώσεις κλοπών διαρρήξεων και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος πέντε ανήλικων ημεδαπών, ηλικίας από 11 έως 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, οι πέντε ανήλικοι δράστες κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου εικοσαημέρου, ενεργώντας από κοινού και δρώντας νυχτερινές κυρίως ώρες, αφού παραβίαζαν εισόδους καταστημάτων και επιχειρήσεων, αφαιρούσαν, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ προκάλεσαν κατά περίπτωση και φθορές.

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 2500 ευρώ, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος των γονέων, των προαναφερόμενων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες