Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.. ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...























Ο Δήμος συνεχίζοντας τις εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου «Βελτίωση βατότητας τμημάτων οδικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης με ασφαλτόμιγμα» θα προβεί  στην  ασφαλτόστρωση των οδών Σκρα, Τζέιμς Αριστάρχου και 8ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Λέσβου, θα διακοπεί, στις 09-11-2016, ημέρα Τετάρτη, από ώρα 08:00,  έως και 10-11-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 16:00, η κυκλοφορία από  τη  συμβολή της οδού Σκρα με την οδό 8ης Νοεμβρίου έως τη συμβολή της οδού  Τζέιμς Αριστάρχου με την οδό Αργύρη Εφταλιώτη.
Έτσι  τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό  8ης Νοεμβρίου με κατεύθυνση  από την οδό Μικράς Ασίας  προς την οδό Παύλου Κουντουριώτη θα συνεχίσουν την πορεία τους στην οδό  8ης Νοεμβρίου από  τη  συμβολή της με την οδό Σκρα έως τη συμβολή της με την οδό Αργύρη Εφταλιώτη. Η οδός  8ης Νοεμβρίου  θα λειτουργεί ως οδός διπλής κατεύθυνσης,  κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες.
Επειδή,  λοιπόν, η οδός 8ης Νοεμβρίου (έμπροσθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου) θα λειτουργεί ως οδός διπλής κατεύθυνσης, αν και θα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης σ’ αυτήν,  στις 9, 10,11 και 12 Νοεμβρίου, ο Δήμος κάνει έκκληση προς τους δημότες , οι οποίοι θα κινηθούν «από  και προς» τη Βόρεια πλευρά της πόλης,   για να αποφύγουν την ταλαιπωρία  και να διευκολύνουν τις εργασίες μας,  να κάνουν χρήση της Βόρειας Παράκαμψης.
Για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των τροχοφόρων, θα υπάρχει το ειδικό προσωπικό και η κατάλληλη σήμανση (με προειδοποιητικές πινακίδες και με αναλάμποντες φανούς επισήμανσης κινδύνου και την ημέρα και την νύχτα, περιφράξεις σκαμμάτων και χώρων (άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ.).
Επειδή πρόκειται για ένα έργο  κοινής ωφέλειας και αίτημα δημοτών επί πολλά  έτη, o Δήμος Λέσβου  παρακαλεί  όλους τους δημότες να  βοηθήσουν με τη στάση τους  την Τροχαία Μυτιλήνης αλλά και  τη Λιμενική Αστυνομία, οι οποίες    θα ρυθμίζουν,  κατά τη διάρκεια των εργασιών, τη διέλευση των οχημάτων.





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες