Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.. ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ "ΤΡΟΜΕΡΟΥ" ΜΟΥΖΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.. "ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ".. "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ"!!!!



Απίστευτους διαλόγους αποκαλύπτει η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ οι οποίοι έλαβαν χώρα στη συνάντηση των φορέων της Χίου στο Μαξίμου... 

Η εφημερίδα μάλιστα αξιολογώντας την συνάντηση αναφέρει επί λέξει...  "Η πρόθεση της κυβέρνησης να ξεπετάξει και το νησί μας με ένα γρήγορο κοινό ανακοινωθέν, όπως συνέβη με τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες της Λέσβου και της Σάμου, ναυάγησε στα βράχια της αποφασιστικότητας κυρίως των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής".
Πρόθεση της κυβέρνησης από την προχθεσινή σύσκεψη ήταν η Χίος να εξέλθει φορτωμένη με περισσότερα του ενός hotspot. 
Αρχικά δεν γίνονταν κανένας λόγος για τη μετατροπή του κέντρου διαμονής της ΒΙΑΛ αλλά η παράλληλη λειτουργία και δεύτερου hotspot στο νησί μας. 
Η κατηγορηματική άρνηση των εκπροσώπων της Χίου οδήγησε σε μερική αναδίπλωση. 
Έπειτα από μια ολιγόλεπτη διακοπή ο Γ. Μουζάλας επανήλθε με την αντιπρόταση να δημιουργηθεί νέο hotspot στο ΧΑΔΑ και σε διάρκεια 8 μηνών η ΒΙΑΛ να μετατραπεί σε κέντρο ταυτοποίησης.
Στις πιεστικές ερωτήσεις των εκπροσώπων του Δήμου ποια θα είναι η δυναμικότητα των νέων χώρων ο κ. Μουζάλας απαντούσε ότι του ζητείται να γίνει … προφήτης !!! 
«Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Συνθήκη αναφέρει πως όσοι έρχονται πρέπει να μένουν», επέμενε προκλητικά. 
Μπροστά στην άρνηση των παραγόντων του Δήμου να συγκατανεύσουν ο υπουργός διέβλεπε «άλλες προθέσεις», υπονοώντας πολιτική στροφή εκ μέρους τους.
Ο Μουζάλας όμως και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντί να ντρέπονται προχωρούν και σε εκβιασμό. 

Κάποια στιγμή λέει ο ανεκδιήγητος Μουζάλας: «Ζητάτε έργα και χρηματοδοτήσεις και δεν θέλετε hotspot». 

Όσο για τον ΦΠΑ και τα αναπτυξιακά μέτρα η αποστολή της Χίου το μόνο που πήρε είναι η υπόσχεση ότι η πόρτα των υπουργών είναι ανοιχτή.. δηλαδή τσάι και αναπτυξιακή συμπάθεια όπως επιτυχημένα αναφέρει η χιώτικη εφημερίδα. 

Αλλά το πιο ωραίο είναι όταν ο Υπουργός Μουζάλας απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο Μανόλη Βουρνού του λέει: «Δεν με ενδιαφέρει η χιώτικη κοινή γνώμη. Μας ενδιαφέρει τι λέτε εσείς»

Tόσο δημοκράτες είναι ο Μουζάλας, ο Τσίπρας και οι άλλοι καταστροφείς των νησιών μας. Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τον κόσμο των νησιών. 

Γράφει ο ..Παράτυπος Ιθαγενής





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες