Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ "ΚΑΝΟΝΙΣΕ" ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΓΙΑ ..ΧΡΗΜΑΤΑ !! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ..ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ !!!



















Η πληροφορία "βγήκε" σήμερα και μας έκανε εντύπωση.. Ο Δήμαρχος Λέσβου "πέτυχε" λέει να κλείσει ραντεβού με τον Υπουργό Φλαμπουράρη για να ζητήσει χρήματα για τον Δήμο.. όπως του είχαν υποσχεθεί τον ..Σεπτέμβριο !!!! 

Τώρα μπορεί να μας πει κάποιος ...και εσείς εκεί στο Lesvos Voice τι πρόβλημα έχετε και με αυτό;; 

Σωστά, άλλωστε δουλειά του κάθε Δημάρχου είναι να διεκδικεί πόρους για το καλό των δημοτών του... 

Μόνο που εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφορά που μας κάνει να βλέπουμε το όλο θέμα .."στραβά" !! 

Ο Φλαμπουράρης δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Υπουργός, είναι ο μέντορας του Τσίπρα και βασικός υπεύθυνος για τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση.. 

Είναι όμως και αυτός που "συντόνισε" την περίφημη σύσκεψη του Μαξίμου για το μεταναστευτικό στη Λέσβο, στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος και στην οποία σύσκεψη έπεσε το δούλεμα του ..αιώνα !!!! 

Τίποτα από ότι συμφωνήθηκε εκεί δεν τηρήθηκε, ενώ το βασικό θέμα που ήταν η αποσυμφόρηση του νησιού πήγε μετά και τις σημερινές δηλώσεις Μουζάλα οριστικά στις ...καλένδες !!!! 

Μετά λοιπόν από αυτή την συμπεριφορά απορούμε πως ο Δήμαρχος Λέσβου πάει ξανά στον Φλαμπουράρη ...πως είναι δυνατό να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που πριν μερικές μέρες του είπε ψέματα;;... 

Αλλά είναι και το άλλο.. 

Οι φορείς της Λέσβου ανακοίνωσαν αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να εμποδίσουν την αύξηση του ΦΠΑ στο νησί και εκείνος την ίδια στιγμή πάει να ζητήσει ..χρήματα από τον Φλαμπουράρη;;; !!!! 

Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνουμε όλο αυτό.. τι ρόλο παίζει ο καθένας;;;....




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες