Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

"ΔΥΟ ΧΟΥΦΤΕΣ ΕΛΙΕΣ" ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.. ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!



















Διαβάσαμε το δελτίο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη που επισκέφτηκε διάφορα χωριά με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος οι ελαιοπαραγωγοί του νησιού μας εξαιτίας του δάκου που είχε συνέπεια να πληγεί τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα του ελαιολάδου..
 

Μέχρι εδώ καλά.. πολύ σωστά ο τοπικός εκλεγμένος βουλευτής επισκέφτηκε χωριά που είχαν πρόβλημα...

Τι μας έκανε εντύπωση;; ...το παρακάτω, που έγινε στον Μεσαγρό...  λέει λοιπόν το δημοσίευμα.. 

"Αναφορικά με την δακοκτονία, ο Γ. Πάλλης ενημέρωσε τους συνεταιριστές ότι υπάρχουν συζητήσεις στο αρμόδιο υπουργείο για ένα νέο- αποτελεσματικότερο μοντέλο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Για την ακαρπία και την μείωση της ποιότητας του ελαιόλαδου και τις ενδεχόμενες αποζημιώσεις των παραγωγών, ανέφερε ότι αν και ο ΕΛΓΑ δεν μπορεί να αποζημιώσει τους παραγωγούς, εν’ τούτοις το επόμενο διάστημα θα έλθει συνεργείο του προκειμένου να εκτιμήσει τις ζημιές, ενώ θα γίνουν όλες οι προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρξει ενίσχυση των παραγωγών με άλλους τρόπους. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι  ο βουλευτής πήρε μαζί του «δύο χούφτες» ελιές προκειμένου να τις δείξει στον αρμόδιο υπουργό"...


Lesvos Voice: Εντάξει, η κατάσταση έχει ξεφύγει σε όλα τα επίπεδα.. 

Λέει στους αγρότες ο βουλευτής ότι ο ΕΛΓΑ δεν μπορεί να δώσει αποζημιώσεις, αλλά τους λέει ότι θα έρθει συνεργείο να κάνει την καταγραφή και ..κάτι θα γίνει !!!! 

Δηλαδή τι θα γίνει;; ...ποιοι είναι οι άλλοι ..τρόποι αποζημίωσης;;; ..γιατί όχι από τον ΕΛΓΑ, που για να ξέρετε, τον χρυσοπληρώνουν οι ντόπιοι παραγωγοί;;;;; 

Υπόσχεση άνευ αντικρίσματος μας .."μυρίζει" και να είστε σίγουροι ότι έτσι είναι...

Αλλά το πιο ωραίο ήταν το τελευταίο.. πήρε, λέει, μαζί του "δυο χούφτες ελιές" για να τις δείξει στον υπουργό !!!!!!! ...το "καυτό" ερώτημα μας είναι  ...θα τις μεταφέρει με ..ταπεράκι;;;;




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες