Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

"ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΛΕΣΒΟΣ".. ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ..ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΞΕΡΑ!!















Δύο  αλλοδαποί ηλικίας 27 και 32 ετών συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα και υπόθαλψη εγκληματιών και δύο ακόμη αλλοδαποί ηλικίας 25 και 23 ετών, συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα και μεταφορά μεταναστών, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.


Συγκεκριμένα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “Λαγκαδά” Λέσβου, ύποπτο πολυεστερικό ταχύπλοο σκάφος με τους ανωτέρω τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, να απομακρύνεται από την ακτή χωρίς να συμμορφώνεται στις συνεχείς συστάσεις του σκάφους της FRONTEX και ακινητοποιήθηκε κατόπιν καταδίωξης.
Από την προανάκριση που διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης προέκυψε ότι δύο  εκ των ανωτέρω αλλοδαπών, ο 25χρονος και ο 23χρονος, αναζητούνταν ως διακινητές προσφύγων καθώς την 20-11-16 αποβίβασαν στη Λέσβο δεκαοκτώ πρόσφυγες με φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος το οποίο προσάραξε στα αβαθή και διέφυγαν σε ορεινή περιοχή. 
Οι άλλοι δύο αλλοδαποί, εισήλθαν σήμερα παράνομα στη Λέσβο με το ανωτέρω ταχύπλοο σκάφος προκειμένου να παραλάβουν τους ανωτέρω δύο διακινητές . 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν το ανωτέρω ταχύπλοο σκάφος και δύο κινητά τηλέφωνα.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες