Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤ. ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ !!!!
















Φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου (ΕΠΣΛ) Σταύρου Ψαρόπουλου ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα προκαλώντας ζημιές στην καμπίνα του αγροτικού οχήματος.



Το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του προέδρου της ΕΠΣΛ στη Βαρειά της Μυτιλήνης, ο ίδιος το είχε παρκάρει από τις 8 χθες το βράδυ, ενώ η φωτιά που εκδηλώθηκε έγινε αντιληπτή από γείτονα του κ.Ψαρόπουλου, και σβήστηκε από τον ίδιο και τους γείτονες τους ενώ άμεσα έφτασε στο σημείο και η πυροσβεστική.
Επιφυλακτικός στις δηλώσεις του ο κ. Ψαρόπουλος τόνισε ότι θα περιμένει το πόρισμα της πυροσβεστικής για τον αν η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό ή από μηχανική βλάβη....«Σκέψεις μπορεί να κάνει ο καθένας αλλά χωρίς στοιχεία δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι εμπρησμός. Αν η πυροσβεστική βγάλει πόρισμα ότι πρόκειται για εμπρησμό τότε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. 
Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο είναι θλιβερά και δεν θέλω να τα συνδέσω με τη φωτιά στο αυτοκίνητο μου, γιατί απογοητεύεσαι και λες κακώς βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι» δήλωσε ο κ. Ψαρόπουλος.


Πάντως σε περίπτωση που είναι εμπρησμός, αυτό έχει να κάνει με το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ και με το γεγονός οτι ο κος Ψαρόπουλος στηρίζει την παράταξη Γραμμένου. 

Και οπωσδήποτε αυτό θα συνδεθεί με τους εμπρησμούς στο αυτοκίνητο του Προέδρου της ΕΠΟ και στο εξοχικό σπίτι του Προέδρου της ΚΕΔ. !!!!!





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες