Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;;.. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΚΑΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ.. ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!!!!!


Την τρίτη κατά σειρά παραίτησή του μέσα σε διάστημα 7 μηνών κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Οδυσσέα Βουδούρη ο οποίος αποχώρησε πριν σχεδόν δύο μήνες από το αρμόδιο υπουργείο.
Την αποκάλυψη για την παραίτηση που υπέβαλε ο κ. Παπαδόπουλος κάνει ο «Ελεύθερος Τύπος» εξηγώντας ότι σε αυτή επικαλείται την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά «με τη διαρκώς διογκούμενη συγκέντρωση μεταναστευτικού και προσφυγικού πληθυσμού» αλλά και «ζητήματα των προσφύγων».
Ο κ. Παπαδόπουλος έχει υποβάλει την τρίτη του παραίτηση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από τις 26 Οκτωβρίου, την δεύτερη στις 17 Ιουνίου στον Γιάννη Μουζάλα ενώ την πρώτη την είχε καταθέσει από τις 20 Μαρτίου και πάλι στον πρωθυπουργό. Η ημερομηνία που υπεβλήθη η πρώτη παραίτηση υποδηλώνει και τη βασική αιτία, όπως αναφέρει η εφημερίδα η οποία ήταν η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που υπογράφηκε στις 18 Μαρτίου.
Και στην τελευταία παραίτησή του ο κ. Παπαδόπουλος ξεκινά επικαλούμενος τη διαφωνία του ως προς «την εμμονή στη συνέχιση της απαρέγκλιτης εφαρμογής της συμφωνίας, η οποία εγείρει ζητήματα τόσο από απόψεως Διεθνούς Δικαίου προστασίας των προσφύγων όσο και από απόψεως συνεπειών στα νησιά, ιδίως του Β. Αιγαίου, με τη διαρκώς διογκούμενη συγκέντρωση μεταναστευτικού και προσφυγικού πληθυσμού».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Οδυσσέας Βουδούρης στην παραίτησή του περιλάμβανε οξύτατες καταγγελίες για κακοδιοίκηση, υπερ-κοστολογήσεις και φωτογραφικές διαδικασίες από την πλευρά του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα.

Lesvos Voice: Μπορεί κάποιος με υπευθυνότητα να μας πουν τι στο καλό συμβαίνει σε αυτό το Υπουργείο που έχει έναν τόσο σημαντικό ρόλο για εμάς εδώ στα νησιά ;;;


Γιατί παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο και γιατί λένε αυτά που λένε;; 

Τι πραγματικά φοβούνται όταν μιλούν για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και γιατί επιτέλους δεν ασχολείται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από την στιγμή που έχει τόσες παραιτήσεις στα χέρια του;; 

Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και τι επιτέλους μας περιμένει;;; 

Εμείς ρωτάμε αλλά ξέρουμε ότι απαντήσεις πάλι δεν θα πάρουμε γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο όλοι κρύβονται πίσω από τις ..καρέκλες τους !!!!!!!

Πραγματικά πρόκειται για απίθανους τύπους....

Είναι φανερό ότι ο κ. Παπαδόπουλος εγκαταλείπει το καράβι της μεταναστευτικής πολιτικής που βυθίζεται. Αλλά έχει τη σημασία του να ακούμε από τον υπεύθυνο υλοποίησης της μεταναστευτικής πολιτικής ότι η Κυβέρνηση ευθύνεται για την καταστροφή των νησιών. 

Μα καλά δεν μας έλεγαν ότι όποιος αντιδρά στη Λέσβο ότι είναι "εχθρός";;

Μήπως ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσαν την υλοποίηση της πολιτικής τους σε έναν "εχθρό" του λαού και της ..δημοκρατίας;;  

Αλλά και η άλλη κατηγορία που προσάπτει ο κ. Παπαδόπουλος στον Τσίπρα είναι και αυτή πολύ σημαντική: Τους λέει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην θυμώσουν οι Ευρωπαίοι, δηλαδή οι Ούγγροι και οι Αυστριακοί που πρωτοστάτησαν στο κλείσιμο των συνόρων μας. 

Μα καλά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν που μας έλεγε πόσο φοβεροί διαπραγματευτές είναι και πώς θα αλλάξουν την Ευρώπη; ....από εκεί έφτασαν στο σημείο να καταστρέφουν το πιο ευαίσθητο τμήμα της πατρίδας - τα νησιά του Αιγαίου για να μην κακοκαρδίσουν τους Ευρωπαίους - που τους γέμισαν με μετανάστες προς δόξα (και υλικό όφελος) των απανταχού ΜΚΟ και Σόρος του κόσμου τούτου.     





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες