Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ Ε.Ε.. ΒΙΖΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!

















H Άγκυρα διαμηνύει ότι η υπομονή της εξαντλείται. Και απειλεί τις Βρυξέλλες ότι αν δεν υπάρξει σύντομα  απελευθέρωση της βίζας, τότε η Τουρκία θα τερματίσει -ενδεχομένως και φέτος- τη συμφωνία για το προσφυγικό.
«Η υπομονή μας τελειώνει», λέει ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα “Neue  Zürcher Zeitung”. «Περιμένουμε μια απάντηση (από την Ε.Ε.) αυτές τις μέρες. Αν δεν έλθει, τότε θα καταγγείλουμε τη συμφωνία.»
Ο Τούρκος υπουργός υποστηρίζει ότι η κυβέρνησή του έλαβε υπόψιν της τις αξιώσεις των Βρυξελλών και άλλαξε την αντιτρομοκρατική νομοθεσία της χώρας.
«Εμείς τηρούμε τη συμφωνία με την Ε.Ε. και περιμένουμε απ' την Ευρώπη να πράξει το ίδιο. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα αναστείλουμε τη συμφωνία με την Ε.Ε. στον τομέα αυτό», δήλωσε.
Ερωτηθείς πότε μπορεί να συμβεί αυτό ο Τσαβούσογλου προειδοποίησε: «Δεν θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου. Είχαμε πει αρχικά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.»

Lesvos Voice: Βιάζονται οι Τούρκοι να καταγγείλουν την συμφωνία και να ανοίξουν πάλι οι .."δρόμοι" των μεταναστών για τα νησιά.. και την ίδια στιγμή οι δικοί μας παριστάνουν τους φιλάνθρωπους και δεν κάνουν τίποτα για να τρέξουν τις απελάσεις, παρά το γεγονός ότι τους πιέζουν οι Ευρωπαίοι με αμέτρητα δημοσιεύματα και δηλώσεις...
Αλλά και ο Τούρκος ..καταπληκτικός.. άλλαξαν λέει την αντιτρομοκρατική νομοθεσία την ίδια στιγμή που έχουν ξεπατωθεί να κάνουν συλλήψεις δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και πολλών άλλων.. 
...και να μη πούμε και για το γεγονός ότι ετοιμάζονται να "φέρουν" την θανατική ποινή.. 
Δεν παίζονται οι άνθρωποι... 



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες