Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

"ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΧΙΤΛΕΡ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ !!!



Απίστευτες δηλώσεις έκανε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας και ηγέτης του Κόμματος των Κεμαλιστών Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με αφορμή το κλείσιμο της μεγαλύτερης και ίσως και μοναδικής αντιπολιτευόμενης εφημερίδας της Τουρκίας, της ιστορικής ΤΖΟΥΜΧΟΥΡΙΕΤ.

"Είμασταν κάτω από τον κίνδυνο του Ισλαμικού Κράτους και αντί για αυτούς ήλθε η...αστυνομία. Δεν είναι η αστυνομία όμως είναι η Κυβέρνηση" και συνέχισε... "Zoύμε την έκδοση του Χίτλερ στον 21ο αιώνα. Προς τον Φύρερ.." .

Το απόσπασμα των δηλώσεων με τον Χίτλερ εδώ..

“IŞİD tehdidi altındaydık, IŞİD yerine polis geldi” ifadelerine ise, “Polis değil hükümet geldi” karşılığını verdi. Gazetemizin 12 Mart’ta yaşadığı sıkıntıları anımsatan Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet böyle bir olayı daha ağır şekilde 1971’de yaşamıştı. Hitler’in 21. yüzyıl versiyonunu yaşıyoruz, Führer’e doğru...” diye konuştu

Όταν αυτά τα λόγια τα λέει ο ηγέτης της αντιπολίτευσης τότε τα πράγματα δεν μπορεί να είναι παρά μόνο πολύ επικίνδυνα στην Τουρκία.


Γράφει ο ..Ρεπόρτερ




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες