Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ 413 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ... ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ 7 ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ..




Συνεχίζει αδιάκοπα για έκτο μήνα τη στήριξη οικογενειών σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Κλιμάκιο του Οργανισμού με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, ταξίδεψε,  με την ευγενική χορηγία της Aegean Airlines, στη  Λέσβο και στη Χίο και παράδωσε περισσότερο από 7 τόνους τροφίμων προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε 413 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στη Καλλονή Λέσβου παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια 2.200 κιλών σε 200 δέματα ξηράς τροφής και στην Ιερά Μητρόπολη Χίου Ψαρών και Οινουσσών 4.900 κιλών σε 400 δέματα ξηράς τροφής και 200 συσκευασίες νωπών προϊόντων.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας συνομίλησε με οικογένειες ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το δύσκολο αγώνα που καταβάλλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μπορέσουν να επιβιώσουν. 

Η οικονομική κρίση έχει καταρρακώσει και εξαντλήσει ψυχικά αυτές τις οικογένειες και η ελπίδα τους για ανακούφιση βρίσκει ανταπόκριση μόνο από την Εκκλησία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.


Ο κ. Δήμτσας πρόσθεσε επίσης ότι: «Η «Αποστολή» κάνει το αυτονόητο.  Στεκόμαστε δίπλα σε όποιον μας έχει ανάγκη και μας χρειάζεται. Αυτή η προσπάθεια έχει τις δυσκολίες της διότι οι ανάγκες ολοένα και αυξάνονται, οι οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας πληθαίνουν, ωστόσο όσο οι δυνατότητες μας το επιτρέπουν η «Αποστολή» θα συνεχίζει να στηρίζει και να αγκαλιάζει κάθε φωνή που θέλει να εισακουστεί για ουσιαστική βοήθεια. 

Είναι οι συμπατριώτες μας, οι συνάνθρωποι μας και επιδιώκουμε να ισχυροποιήσουμε για αυτούς μία αξιοπρεπή διαβίωση».



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες