Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ..ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ.. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΑ SITES...


Πολύ κουβέντα έχει γίνει από χθες με αφορμή δημοσιεύματα σε κεντρικά sites για την σχέση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Καλογήρου και της Ν.Δ., που όπως είναι γνωστό είναι το κόμμα που την στήριξε στις τελευταίες εκλογές και με το οποίο στο παρελθόν ήταν και βουλευτής.. 
Διαβάστε ένα από αυτά τα δημοσιεύματα που "ανέβηκε" στο altsantiri.gr και τα λέμε μετά... 
"Μία δήλωση της Χριστίνας Καλογήρου ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαστε στο πλευρό σας στον κρίσιμο αγώνα που δίνετε», είπε στον Αλέξη Τσίπρα η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην πρόσφατη συνάντησή τους στον Άη Στράτη, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά» στην Πειραιώς.
Ο Χαρ. Αθανασίου που εκλέγεται στη Λέσβο, έχει εκφραστεί δημοσίως εναντίον της ενώ το θέμα εξετάζεται προσωπικώς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκτός των άλλων , εκτός από την καθαρή στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του  2014, η κ. Καλογήρου έτυχε ανάλογης συνδρομής και μεταγενέστερα όταν «παίχτηκε» η θέση της σε νομικό επίπεδο."


Lesvos Voice: Τα ερωτήματα βέβαια είναι πολλά αλλά αυτό που μας κάνει περισσότερο εντύπωση είναι η τελευταία φράση του δημοσιεύματος..

Δηλαδή ποια ακριβώς ήταν η .."συνδρομή" του κόμματος της Ν.Δ. όταν "παίχτηκε", όπως λέει, η θέση της σε νομικό επίπεδο;;;; 

Προφανώς η αναφορά έχει σχέση με την δικαστική περιπέτεια της κας Περιφερειάρχη και τις ενστάσεις που είχαν γίνει για ενδεχόμενο "κώλυμα" επειδή δεν είχε παραιτηθεί εγκαίρως από την γραμματεία της αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου..

Θα είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρων να μάθουμε ποια ακριβώς ήταν η .."συνδρομή" !!!!  


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.