Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΚΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;;; ..ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .."ΠΑΚΕΤΟ" !!!Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε οικογένεια, ωφελούμενη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, της οποίας  το σπίτι καταστράφηκε χθες από πυρκαγιά.. 


Συγκεκριμένα η κα Αντωνέλλη, αναφέρει...

Χθες Τρίτη, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι ζευγαριού οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, κατάστρεψε τα πάντα.
Έτσι, για άλλη μια φορά και μέχρι την εκταμίευση της προβλεπόμενης από το Νόμο χρηματικής ενίσχυσης της οικογένειας από τον Δήμο μας, κάνω έκκληση σε όλους, να βοηθήσουμε την οικογένεια προκειμένου να ξαναστήσει το σπιτικό της.
Όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι για να λειτουργήσει, κάηκαν ολοσχερώς. Χρειάζονται τα πάντα: ηλεκτρικές συσκευές, κλινοστρωμνή (σεντόνια, κουβέρτες, μοκέτες κ.λ.π.), κουζινικά κάθε είδους κ.λ.π.
Επίσης κάηκαν και όλα τους τα ρούχα. Τους προμηθεύσαμε εμείς από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, αλλά χρειάζονται κι άλλα. Ο άνδρας είναι μεσαίου ύψους και αδύνατος, φοράει 42 νούμερο παπούτσια. Η γυναίκα, η οποία πάσχει και από σοβαρό χρόνιο νόσημα, φοράει μεγάλο νούμερο ένδυσης (large) και παπούτσι νούμερο 38.
Είμαι σίγουρη ότι, όλοι μαζί δεν θα αφήσουμε αυτούς τους άτυχους ανθρώπους να σκεφθούν «όπου φτωχός κι η μοίρα του». Αυτή τους την ατυχία,  με έμπρακτο νοιάξιμο ως κοινωνία, θα την αντιμετωπίσουμε.
Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει, παρακαλώ να τηλεφωνήσει στο 22510-27501 και 22510-45202, εσωτερ. 2, την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό κ. Βούρου Μαρία, για να δηλώσει τι θέλει να προσφέρει.

Λεσβόπληκτος: Ας ευχηθούμε ότι οι συμπολίτες μας, όλοι μας δηλαδή, θα ευαισθητοποιηθούμε για να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια. 
Άλλωστε και οι δικές μας οικογένειες θα μπορούσαν να βρεθούν σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση. 

Αλλά μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι στο νησί που δραστηριοποιούνται όλοι οι φιλάνθρωποι και οι ΜΚΟ του κόσμου να χρειάζεται έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα του ντόπιου πληθυσμού. 
Βλέπετε άλλο πράγμα η φιλανθρωπία και άλλο η αμειβόμενη δήθεν φιλανθρωπία. Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.