Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΟΥΝ" ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ !!



Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της ένωσης ξενοδόχων Λέσβου.. 

Και αν μπορούμε να πούμε κάτι για το .."κλίμα" που υπήρχε μεταξύ των παρευρισκόμενων, οι λέξεις που μπορούν να το περιγράψουν είναι ..προβληματισμός και αγωνία !!! 


Και είναι λογικό.. 

Βλέπουν ένα μέλλον αβέβαιο και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν επαναληφθεί και το καλοκαίρι του '17 η περυσινή .."χασούρα" τότε οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα μέχρι ...χρεοκοπία !!!  

Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπουν καμιά χειροπιαστή βοήθεια που θα μπορέσει να τους κάνει να ελπίζουν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να βελτιωθούν... 

Το νησί παραμένει σε πολύ άσχημη κατάσταση, η αρνητική δημοσιότητα συνεχίζεται ενώ οι υποσχέσεις που δίνονται δεν υλοποιούνται.. 

Αισθάνονται και έχουν δίκιο, ότι ουσιαστικά κανένας δεν συμμερίζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αισθάνονται μόνοι τους απέναντι σε ένα τεράστιο πρόβλημα.. 

Από όσα ακούστηκαν δεν έλειψε και η δυσπιστία απέναντι στους ..τοπικούς παράγοντες που όπως ειπώθηκε βρίσκονται μακρυά από την ...πραγματικότητα που οι ίδιοι βιώνουν !!!!

Μάλιστα η .."κατεύθυνση" που παίρνουν είναι να συνεργαστούν με φορείς από τα άλλα νησιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις όπως το ταυτόχρονο "μπλοκάρισμα" λιμανιών και αεροδρομίων, μήπως και καταφέρουν να περάσουν το μήνυμα απόγνωσης που τους διακατέχει... 

Για να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν...





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες