Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…



Είμαι συγκλονισμένος, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός, από το τραγικό συμβάν στη Μόρια» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε χθες στο hot spot από την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν.
«H Ελληνική Κυβέρνηση δίνει σε δύσκολες συνθήκες έναν αποφασιστικό αγώνα για την ανθρωπιστική διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, και θα εντείνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες για ασφάλεια και ποιότητα ζωής στα κέντρα φιλοξενίας», καταλήγει.
Lesvos Voice: Δυστυχώς είναι αργά για δάκρυα κύριε Πρωθυπουργέ..

Τα τεράστια λάθη που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα και που συνεχίζουν να γίνονται,  οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση…

Ένα τεράστιο θέμα όπως το μεταναστευτικό, που αγγίζει και τα εθνικά μας θέματα, όπως τώρα πια αποδείχτηκε, αντιμετωπίστηκε με μια ελαφρότητα λες και ήταν ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι…

Κανένας σοβαρός σχεδιασμός δεν έγινε και αφήσατε να χειριστούν αυτό το τεράστιο θέμα όλες οι απίθανες ΜΚΟ, που ούτε εσείς ούτε κανένας δεν γνώριζε και δεν γνωρίζει τα πραγματικά τους κίνητρα..

Ουσιαστικά το Ελληνικό κράτος παραδόθηκε άνευ όρων και το κυρίαρχο ρόλο τον ανέλαβαν κάτι απίθανοι άνθρωποι, που δεν ξέρουμε "από πού κρατά η σκούφια τους" και τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν..

Τα κονδύλια που πήρατε από την Ε.Ε. έμειναν τα περισσότερα στα ταμεία των τραπεζών και ποτέ δεν αξιοποιήθηκαν, αλλά και αυτά ακόμα που τελικά χρησιμοποιήθηκαν σπαταλήθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες όπως κατήγγειλε ο πρώην Γ.Γ. Βουδούρης που εσείς διορίσατε…

Τα χρήματα που οι Ε.Ε. έδωσε απευθείας στις ΜΚΟ, λες και είμαστε αφρικανική χώρα, ξοδεύονται  χωρίς κανένα έλεγχο και με αμφίβολα αποτελέσματα.. η αλήθεια είναι ότι με την συμπεριφορά τους μας θυμίζουν αποικιοκράτες..

Το αποτέλεσμα σε όλα αυτά ήταν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες να ζουν σε άθλιες συνθήκες και για αυτό να είναι τελικά υπεύθυνοι αυτοί που μας εμφανιζόταν ως ..φιλάνθρωποι και λοιδορούσαν  τους υπόλοιπους όταν έλεγαν τα στραβά που έβλεπαν..

Εμπιστευτήκατε  ανθρώπους "λίγους" για να λύσουν ένα μεγάλο πρόβλημα.. και σήμερα μετά από τόσους μήνες έχετε στα νησιά χιλιάδες μετανάστες σε αναμονή να περιμένουν τι;;; ..το αν θα πάρουν ή όχι άσυλο;;; από ποιους;; ….από υπηρεσίες που κωλυσιεργούν επίτηδες γιατί δεν θέλουν να απελάσουν κανένα…
Δυστυχώς για όλα αυτά οι ευθύνες είναι και δικές σας.. κυρίως δικές σας !!!!!!




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες