Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 2 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ..













Εκρηξη στο hot spot της Μόριας στη Μυτιλήνη - πιθανότατα από γκαζάκι που έσκασε - προκάλεσε θύματα μεταξύ των μεταναστών και σοβαρά επεισόδια. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μία γυναίκα και δύο παιδιά νεκρά και τουλάχιστον 8 τραυματίες. Μέχρι τώρα όμως έχουν επιβεβαιωθεί 2 νεκροί.. 
Η φωτιά που ξέσπασε, προκλήθηκε σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Αστυνομία από έκρηξη σόμπας με υγραέριο ή από γκαζάκι. Η έκρηξη προκάλεσε πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλο μέρος του καταυλισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 66χρονη γυναίκα είχε ανάψει το γκαζάκι μέσα στη σκηνή προκειμένου να μαγειρέψει. Από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία το γκαζάκι εξερράγη και η σκηνή τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο θάνατος της 66χρονης ήταν ακαριαίος αφού απανθρακώθηκε, ενώ έξω από το σκηνή βρισκόταν η 25χρονη νύφη της με τα δύο της παιδιά, 6 και 4 ετών.



Από την έκρηξη και τη φωτιά, τραυματίστηκαν και οι τρεις σοβαρότατα, αλλά το 6χρονο παιδάκι κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο εξέπνευσε.
Η 25χρονη μητέρα και το 4χρονο παιδί της έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρονται ήδη σε νοσοκομείο της Αθήνας
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ υπάρχουν δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματισμένοι. Από την έκρηξη έχουν σκοτωθεί μία γυναίκα και ένα παιδί, ενώ σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μιά γυναίκα και ένα παιδί.

Μέχρι να διαπιστωθεί το πως και γιατί έγινε η έκρηξη – καθώς υπήρξαν φόβοι μέχρι και για ύπαρξη... βόμβας - προκλήθηκε μεγάλη ένταση, καθώς υπήρξαν σοβαρότατοι τραυματισμοί.






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες