Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ .."ΨΑΞΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ..ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ !!



Την ίδια στιγμή που το Ισλαμικό Κράτος καλεί ακόμα και τους ανήλικους μουσουλμάνους μετανάστες να ανατιναχτούν όπου βρουν σκοτώνοντας όσο πιο πολλούς απίστους μπορούν, την ίδια ώρα που όποιος αντιδρά στην καταστροφή της Λέσβου χαρακτηρίζεται με συνοπτικές διαδικασίες "εχθρός" από τον απίστευτο μηχανισμό προπαγάνδας, την ίδια στιγμή οι Ελληνικές Αρχές ομολογούν σύμφωνα με πληροφορίες ότι ψάχνουν για τζιχαντιστές στην Ελλάδα !!!
 

Στο άρθρο της διαδικτυακής εφημερίδας iefimerida αναφέρεται μεταξύ άλλων...

"Με αφορμή και αυτά τα περιστατικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού πρώτης γραμμής -σωφρονιστικών υπάλληλων, λιμενικών, τελωνειακών, αστυνομικών- για την κατανόηση του φαινομένου, την αναγνώριση σχετικών ενδείξεων και τη στενή παρακολούθηση του διαδικτύου, αφού, όπως έχει αποδειχθεί, αποτελεί την πλέον δημοφιλή και αποδοτική μέθοδο στρατολόγησης νέων με στόχο την εμπλοκή τους σε εξτρεμιστικές δράσεις. 

Μάλιστα, έχει ήδη δημιουργηθεί μια «δεξαμενή» 62 εκπαιδευτών, οι οποίοι εκπαίδευσαν 130 στελέχη από συναρμόδιες υπηρεσίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Χανιά, Αλεξανδρούπολη."

Άρα η Λέσβος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα εναντίον του τζιχαντισμού !!!!!!!!!!!!

Είπατε τίποτα; 

Aλλά το πιο ωραίο βρίσκεται σε μια άλλη παράγραφο όπου αναφέρεται ότι οι ελληνικές αρχές ξεκίνησαν πρόγραμμα αποτζιχαντοποίησης στις ελληνικές φυλακές όπου βρίσκονται πολλοί "πρόσφυγες".

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι... 

"Παράλληλα, καταρτίζονται εξειδικευμένα προγράμματα αποριζοσπαστικοποίησης στις φυλακές με μακροπρόθεσμη προοπτική και απώτερο στόχο την απομάκρυνση – απεμπλοκή αυτών των ατόμων από ακραίες ιδεολογίες και την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. 

Στις ελληνικές φυλακές ένα ποσοστό κρατουμένων, που ανέρχεται ήδη σε 5%, προέρχεται από χώρες στις οποίες οι τζιχαντιστές έχουν αυξημένη δύναμη, όπως είναι η Συρία, η Αλγερία, το Ιράκ, το Μαρόκο και η Λιβύη."

Μετά και από αυτό τα ερωτήματα είναι πολλά...

Καλά ο Μουζάλας δεν μας έλεγε μαζί με τον Τσίπρα πόσο καλοί άνθρωποι είναι όλοι αυτοί και πόσο κινδυνεύουμε από τους "κακούς ντόπιους" που όρθωσαν κεφάλι στη Λέσβο και αλλού; 
Kαι κάτι άλλο... Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι που δεν είναι "φιλάνθρωποι" σαν και μας, απέτυχαν να αναμορφώσουν αυτούς τους ανθρώπους και θέλουν να πιστέψουμε  ότι θα πετύχουν ο  Τσίπρας, ο Μουζάλας, η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου; 
Αλλά τι τους νοιάζει η δική μας ασφάλεια εδώ στη Λέσβο; Αυτούς τους προστατεύει η ..αστυνομία !!!


Γράφει ο ...Ρεπόρτερ







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες